Kakve žene muškarci ne vole? Od ova tri tipa beže glavom bez obzira

14.09.2022

13:08

0

Autor: Z.A.S.

Ako vam je svaka druga rečenica: "Uh, rado bih to pojela, ali ima previše kalorija", to će ga vrlo brzo oterati od vas

Kakve žene muškarci ne vole? Od ova tri tipa beže glavom bez obzira
Odbijanje - Copyright Profimedia

Žene imaju čitav spisak stvari koje ih nerviraju kod muškaraca i čini se da se on vremenom samo povećava. Ipak, i žene se često pitaju kakve žene to žene nikako ne vole?

Verujte nam, i oni imaju spisak, ali ove tri stvari su najkritičnije.

Večno opsednuta dijetom

Ako vam je svaka druga rečenica: "Uh, rado bih to pojela, ali ima previše kalorija", to će ga vrlo brzo oterati od vas. A ako još počnete i da mu prigovarate u stilu: -"Zašto piješ pivo, pa znaš da to goji", ekspresno će pobeći od vas. Muškarci vole kad su devojke opuštene i kad, pre svega, znaju da uživaju u životu. To ne znači da ćete osam puta dnevno jesti ćevape između obroka, nego da jednostavno otpustite kočnice i prepustite se malim, umerenim užicima.

Radoholičarka

Lepo je da volite svoj posao, ali nema nikakve potrebe da drugima, a naročito dečku, punite glavu o rokovima, kolegama, šefu ili poslovnim prezentacijama, jer će biti jasno da nemate nijednu drugu temu o kojoj biste razgovarali. Muškarca možda zanima, recimo, šta mislite o njemu, šta biste želeli da radite kad ne radite, vaši hobiji, vaši stavovi. Ako želite da imate dečka, vreme je da ne razmišljate isključivo o poslu nego da počnete da živite.

Profimedia
 

Mamice

Neke žene smatraju da sve znaju, pa se tako i ponašaju - poput savetodavca! Imaju osećaj da moraju da čuju sve probleme ovog sveta i, naravno, da ih reše ih u sekundi. Jer, ko bi to znao bolje od njih?! Toliko su opsednute time da dečka stalno gnjave bezbrojnim pitanjima i sve će uraditi da mu udele "mudar savet". Vratimo se u realnost: činjenica je da nijedan muškarac ne želi da izlazi sa svojom mamom.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti