Baka (82) otkrila omiljenu pozu sa mlađim mužem (36): "Sve drugo mi je previše bolno"

28.10.2021

13:57

1

Ona je šokirala gostovanjem u emisiji gde je ispričala kako je upoznala 46 godina mlađeg supruga i kakav je njihov život u krevetu

Baka (82) otkrila omiljenu pozu sa mlađim mužem (36): "Sve drugo mi je previše bolno"
0-02-0a-7af99edfa056be0625e1198d422c25f6332f684c087ad1c7ea1c2c324777bccc_27ba111f36da4c34 - Copyright Printscreen / Youtube / This Morning

Ajris Džouns, koja ima 82 godine, pre godinu dana se udala za inženjera Muhameda Ibrihima iz Egipta, koji ima 36 godina. Razlika među njima je 46 godina, ali im to nikada nije predstavljalo prepreku.

Ajris i Muhamed su se upoznali putem Fejsbuka, a ona je potom otputovala u Egipat kako bi se upoznali. On joj je u početku ljubav izjavio putem društvenih mreža, a zatim je rekao da su mu se osećanja potvrdila kada ju je ugledao na aerodromu.

Printscreen / Youtube / This Morning
 

 

Britansko Ministarstvo unutrašnjih poslova još uvek nije izdalo Muhamedu vizu za supružnika, pa tako oni i dalje održavaju vezu na daljinu, a sada im je bila i prva godišnjica braka.

- Jedva čekam da se sretnemo. Moj advokat kaže da moram biti pozitivna. Samo se nadam da će to biti dobre vesti. Toliko mi nedostaje Muhamed, samo ga želim sa sobom u Velikoj Britaniji. Za mene bi bio smak sveta kada on ne bi dobio vizu. Bilo bi mi kao da nije umro, ali je nestao - ispričala je Ajris.

Par je podneo zahtev za vizu u avgustu, a odluka bi trebalo da bude donesena početkom novembra.

- Oni sada ispituju. Žele dokaz da će on imati gde da bude kada dođe. Takođe, žele znati da dobro zna engleski jezik. Taj test je položio. Oni takođe brinu o finansijama. Očito morate biti puni kao brod da biste došli da živite kod svog supružnika - tvrdi Ajris.

Par je postao poznat nakon gostovanja u britanskoj emisiji "This Morning" u kom su šokirali voditelje dok su pričali o svom seksualnom životu. Naime, oni su priznali kako su za prvi seksualni odnos potrošili celo pakovanje lubrikanata, a on je bio propraćen i bolovima u karlici.

Printscreen/YouTube, This morning
 

- Prva noć bila je prilično teška. Niko nije bio u mojoj blizini dobrih 35 godina... Mislila sam da sam opet devica! - ispričala je ona dok je voditelj Fil držao glavu u rukama, a Ajris je nastavila: 

- Mogu li vam reći što smo koristili? Čitavo pakovanje lubrikanta. Stvar je u tome što sledeći dan nisam mogla da hodam... Osećala sam se kao da sam jahala konja! Imala sam bol u karlici. No, svejedno, prebrodili smo to.

Ajris je objasnila i u kojoj pozi njih dvoje jedino mogu da imaju seks.

- Tablete koje uzimam čine moju kožu užasno tankom. Tako da to možemo raditi samo ležeći, dok je on na meni. Inače bi naš seks bio jako bolan i ja bih imala modrice. Zadirkivala sam ljude da se volim seksati u psećem položaju, ali ova poza mi je laskavija. Volim šokirati ljude. Zašto ne? To ih zasmejava. Ljude koji imaju dosadne živote očito zasmejava moja upotreba lubrikanta. Muhamed je moj faraon. On je čisti Egipćanin. On je vrlo, vrlo seksi. On je divan čovek - poručila je Ajris.

Printscreen / Youtube / This Morning
 

Gledaoci su se zabrinuli jer misle da bi Muhamed mogao da prevari Ajris, s obzirom na to koliko je mlađi od nje.

- Videla sam mnogo žena koje su muškarci prevarili sa mlađim ženama, ali ja nikad ovako nisam bila zaljubljena. Znam da svi misle da sam ja starica koju on iskorišćava zbog novca, ali ja ga ni nemam. Ja nisam žena koja se može prevariti. Osim toga, on od mene nikada nije tražio novac. Sve troškove delimo na pola. Ne bojim se da će dobiti vizu i onda me ostaviti. Poveravam mu svoj život. Poslednji put smo se videli u decembru 2020. godine, zbog pandemije. Ali stalno razgovaramo preko mobilnog ili se čujemo preko Fejsbuka. Neću odustati sve dok mu Ministarstvo unutrašnjih poslova ne odobri vizu - ispričala je Ajris.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike