Negativna energija će nestati kao rukom odnesena: Pet stvari koje će vam pomoći da kuću očistite od nje

14.09.2022

07:11

0

Autor: Z.A.S.

Reorganizacija nameštaja je dobra stvar, jer nam pomaže da uravnotežimo energije u prostoriji

Negativna energija će nestati kao rukom odnesena: Pet stvari koje će vam pomoći da kuću očistite od nje
Dnevna soba - Copyright Unsplash

Sigurno ste nekada u sebi pomislili kako vam prostor odiše negativnom energijom. To se dešava, ali postoje načini i da se reši.

Ovih pet stvari bi moglo da vam pomogne da kuću očistite od negativne energije. Obavezno ih isprobajte.

Premestite nameštaj

Reorganizacija nameštaja je dobra stvar, jer nam pomaže da uravnotežimo energije u prostoriji. Prema pravilima feng šuija, nameštaj u prostoriji mora biti raspoređen tako da ima što više slobodnog prostora, kako bi energija mogla slobodno da teče. Ovo će sprečiti zle duhove i negativnu energiju da se zalepe za nameštaj.

Morska so

Prema nekim tradicionalnim verovanjima, morska so je odlična za čišćenje negativnih vibracija. Ako osećate da se u vašem domu nakupila loša energija, uzmite morsku so i pospite je po uglovima kuće i po dvorištu oko kuće. Takođe možete da pomešate toplu vodu i so i njome obrišete podove.

Pixabay
 

Očistite tepihe

Čišćenje žalfijom je uobičajeno među mnogim indijanskim narodima. Ovo uključuje zapaljene biljke, jer se veruje da je dim izuzetno koristan u pročišćavanju prostora i odvraćanju zlih duhova. Zapalite malo listova žalfije u činiji i prošetajte po kući kako bi dim očistio svaku prostoriju od loše i nagomilane energije.

Očistite ulaz u kuću

Čišćenjem dvorišta, balkona ili terase moguće je ukloniti spoljnu prljavštinu koja sadrži lošu energiju. Bacanjem smeća u kontejner, akumulirana energija će biti eliminisana.

Pixabay
 

Molitva

Prema većini tradicionalnih verovanja, molitva je izuzetno korisna praksa za odbijanje zlih duhova i negativne energije. Meditacija i pevanje pozitivnih mantri su sjajni. Pronalaženje unutrašnjeg mira pomoći će vam da se nosite sa nižim silama i oslobodite se negativnosti.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike