24SEDAM RUMA Skupština Udruženja žena Rumljanke

07.12.2021

16:34

0

Autor: 24sedam

Ovo udružemje postoji već četiri godine, broji veliki broj Rumljanki, svako ko želi da se učlani ili da pomogne na bilo koji način, kako udruženju takl i njihovim akcijama može to da učini

24SEDAM RUMA Skupština Udruženja žena Rumljanke
20211206_180654 - Copyright Opština Ruma

Udruženje žena Rumljanke je juče održalo SKUPŠTINU, na kojoj se razgovaralo o dosadašnjem radu i budućim planovima. Ovo udruženje se bavi uglavnom humanitarnim radom i pomaganjem deci i odraslih koji su ometeni u razvoju kao i deci koja se nalaze u hraniteljskim porodicama. Naredna akcija koja je planirana jeste podela paketića članovima ,,Solidarnosti”. Inače, ovo udruženje postoji već četiri godine, i ima u planu mnoge nove aktivnosti. Jedini problem koje udruženje im jesu, prostorije, ovo udruženje žena nema svoje lične prostorije u kojima bi trebalo da se stastaje.

Ovo udružemje postoji već četiri godine, broji veliki broj Rumljanki, svako ko želi da se učlani ili da pomogne na bilo koji način, kako udruženju takl i njihovim akcijama može to da učini.

Odobreni projekat sufinansiran je iz budžeta Opštine Ruma. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike