24SEDAM KIKINDA Završni koncert kikindskih balerina

23.06.2021

13:41

0

Autor: 24sedam

Na sceni Narodnog pozorišta predstavilo se 25 učenika baletske škole

24SEDAM KIKINDA Završni koncert kikindskih balerina
Balet 1 - Copyright Opština Kikinda

Završni koncert polaznica novosadske Baletske škole, odeljenja u Kikindi, koja radi u okviru Kulturnog centra bila je prilika da publici pokažu sve što su naučili u godini, čiji početak, uostalom kao i skoro cela prethodna, zbog kovida, nije dozvolila da vežbaju i druže se onako kako je to bilo ranije. 

Na sceni Narodnog pozorišta predstavilo se 25 učenika baletske škole.

Opština Kikinda
 

- Nastupili su svi naši članovi, od pripremnog razreda do maturanata. Ovo je bio i kreativni koncert jer smo imali i naše koreografije. To je jedan veliki plus. Deca su se zaista uželela nastupa jer tokom prethodnog perioda, zbog narušene epidemiološke situacije, nije bilo prilike da publici pokažu šta znaju - rekla je Ingrida Vojvodić Crnomarković, nastavnica klasičnog baleta. 

Pored roditelja, rodbine i prijatelja, završnom koncertu kikindskih balerina prisustvovali su i zvaničnici lokalne samouprave. 

Opština Kikinda
 

Mladen Bogdan, predsednik gradske Skupštine, ovako je prokomentarisao njihov nastup.

- Ovo je bio još jedan lep događaj u našem gradu. Došli smo da podržimo ovu decu, kao što pružamo podršku svim ustanovama kulture. Epidemiološka situacije je značajno bolja nego ranije, a to znači da će biti i više manifestacija i kulturnih dešavanja - naveo je Bogdan.

Odobreni projekat sufinansiran je iz budžeta opštine Kikinda. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike