24SEDAM INĐIJA Raspisana javna nabavka, početak radova na sportskoj hali u januaru

29.11.2021

10:49

0

Autor: 24sedam

Radovi podrazumevaju završetak izgradnje objekta sportske hale, parterno uređenje, izgradnju antifiltracione zavese oko objekta i izgradnju energo bloka za potrebe sportske hale

24SEDAM INĐIJA Raspisana javna nabavka, početak radova na sportskoj hali u januaru
Inđija - Copyright Printscreen / Youtube / RSFranceIDF

Raspisivanjem javne nabavke za završetak radova na izgradnji nove sportske hale započet je proces završavanja višegodišnjeg projekta iz davne 2008. godine. Do sredine decembra je otvoren postupak a projektovana vrednost radova iznosi skoro 606 miliona dinara.

„Ovo je ono što smo čekali od 2008. godine. Uz veliku podršku viših nivoa vlasti obezbeđena su sredstva za završetak sportske hale nakon čega ćemo je predati građanima Inđije na upotrebu“, izjavio je predsednik opštine Inđija Vladimir Gak i naglasio da bez podrške predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića koji je prilikom posete opštini Inđija obećao sredstva za završetak hale i Uprave za kapitalna ulaganja Autonomne Pokrajine Vojvodine koja je za ove namene izdvojila gotovo 800 miliona dinara, radovi na završetku hale ne bi bili realizovani.

Radovi podrazumevaju završetak izgradnje objekta sportske hale, parterno uređenje, izgradnju antifiltracione zavese oko objekta i izgradnju energo bloka za potrebe sportske hale.

Odobreni projekat sufinansiran je iz budžeta Opštine Inđija. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike