24SEDAM NOVI SAD Otvoren NovosadsкI noćni bazar

03.09.2021

11:55

0

Autor: 24sedam

Novosadski noćni bazar je manifestacija od turističkog i privrednog značaja za Grad Novi Sad

24SEDAM NOVI SAD Otvoren NovosadsкI noćni bazar
NS - Copyright novisad.rs

Član Gradskog veća za privredu Milorad Radojević prisustvovao je otvaranju 25. „Novosadskog noćnog bazara“ koji se održava od 18.00 časova do ponoći na Ribljoj pijaci, a održavanje ove manifestacije sve vreme podržava Uprava za privredu Grada Novog Sada.

-Grad Novi sad je 2017. godine prepoznao ideju održavanja Noćnog bazara i podržao ovaj događaj i finansijski i organizaciono. Sada, kada se održava 25. put, vidi se koliko smo bili u pravu. Na jedinstvenom mestu, na Ribljoj pijaci, ovaj događaj je za kratko vreme privukao veliku pažnju i stekao simpatije Novosađana. Desetine hiljada posetilaca i stotine izlagača, za ove četiri godine, dokaz su da je ovo jedna od najboljih manifestacija ovog tipa u našem gradu. Veliki broj malih proizvođača, preduzetnika, zanatlija, dobio je mogućnost da se predstavi posetiocima i proda svoje proizvode, a pre svega, Noćni bazar je stvorio mogućnosti za neke nove saradnje i projekte. Drago mi je što je i Grad Novi Sad mogao da učestvuje i pomogne u tim novim projektima i da uspostavi još bolju saradnju sa lokalnim proizvođačima i preduzetnicima. Siguran sam da će ova manifestacija još dugo trajati, a Grad će sa zadovoljstvom biti podrška – rekao je Milorad Radojević.

Novosadski noćni bazar je manifestacija od turističkog i privrednog značaja za Grad Novi Sad, humanitarnog je, edukativnog, zabavnog i prodajnog karaktera. Na Bazaru se predstavljaju mali proizvođači iz cele Srbije, rukotvorci i dizajneri. Na prvom Bazaru je bilo 160 izlagača, a danas ih izlaže preko 300. Procenjeno je da na svakom događaju bude između 3.500-4.000 posetilaca, a do sada je realizovano preko 40 humanitarnih akcija.

Odobreni projekat sufinansiran je iz budžeta Grada Novog Sada. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike