Vozači, obratite pažnju: Izvode se radovi na više deonica, saobraćaj izmenjen

27.03.2021

08:57

0

Na naplatnim stanicama na auto-putevima u zemlji nema zadržavanja vozila

Vozači, obratite pažnju: Izvode se radovi na više deonica, saobraćaj izmenjen
Copyright RINA

JP “Putevi Srbije” upozorilo je danas vozače na oprez zbog mogućnost pojave magle na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura i na mostovima.

Na naplatnim stanicama na auto-putevima u zemlji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije, na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta, kao i na Horgošu, dok su na ulazu zadržavanja za putnička motorna vozila 30 minuta.

Antonio Ahel/ATAImages

Na ostalim graničnim prelazima nema dužeg zadržavanja za sve kategorije vozila.

Na auto-put E-75, petlja Aleksinac – petlja Trupale, do 26. aprila odvijaju se radovi na rekonstrukciji kolovoza, pa je za saobraćaj zatvorena desna kolovozna traka Beograd – Niš, a saobraćaj se odvija dvosmerno u levoj kolovoznoj traci Niš – Beograd.

Na Obilaznici oko Beograda, od 29. marta do 2. aprila od 10 do 16 časova izvodiće se radovi na sanaciji oštećenog kolovoza na više lokalnih mesta na kružnom toku Resnik, uz naizmenično propuštanje vozila.

Na auto-putu E-75, u zoni petlje Lapovo, do 31. marta odvijaće se radovi na podbušivanju puta za potrebe priključivanja distributivnog centra Lidl Srbija.

Na auto-putu E-75, petlja Požarevac – petlja Velika Plana, od 29. marta do 3, aprila od osam do 17 časova izvodiće se istražni radovi za potrebe rehabilitacije puta. U zoni radova, za saobraćaj će biti otvorena preticajna odnosno vozna i zaustavna saobraćajna traka, u zavisnosti od trake u kojoj se radovi budu odvijali.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike