Pronađena Teodora: Devojčica (15) iz Požarevca nestala u četvrtak, nađena bez povreda na telu!

18.04.2021

13:51 >> 16:48

0

Autor: J.B.O.

Dečak sa kojim je nestala pronađen je jutros kod Vukovog spomenika

Pronađena Teodora:  Devojčica (15) iz Požarevca nestala u četvrtak, nađena bez povreda na telu!
Copyright

Devojčica Teodora M. (15), koja se vodila kao nestala od četvrtka, danas je pronađena. Devojčica iz Požarevca se vraća kući.

Kako se saznaje ona je pronađena u Beogradu bez vidljivih povreda na telu.

Dečak Nenad N, koji je pronađen jutros pošto je nestao u četvrtak oko podneva u Lazarevcu, zajedno sa devojčicom Teodorom (15), ispričao je ocu detalje nestanka. On je naveo da su se on i Teodora u početku uglavnom vozili autobusima, dok su imali novca i dodao da nisu pravili nikakve “ludosti”.

– Dečak je pronađen jutros u 4.00 sata kod Vukovog spomenika. Iscrpljen je, ali je dobro. I fizički i psihički. Oni su se vozili autobusima dok su imali para. Išli su od Karaburme do Zvezdare… Nisu ludovali, samo su se vozili. To je taj pubertet, Instagram… – rekao je otac dečaka.

Prema nezvaničnim informacijama, posle izvesnog vremena, dečak je predložio da se prijave policiji, ali Teodora je to odbijala, pa se pretpostavlja da kada je dečak zaspao, ona je pobegla od njega, uzevši njegovu jaknu.

Nenada je primetila policijska patrola u parku Vukov spomenik oko 3.00 sata ujutro, a nakon što je doveden u policijsku stanicu, predat je svojim roditeljima.

Tinejdžer je zajedno sa Teodorom Milenković (15) iz Kostolca bio u Novom Sadu. Nakon toga, iz parka gde je pronađen, tinejdžerka za kojom se još traga otišla je u nepoznatom pravcu.

Pročitajte još:

– Maloletnik je izjavio da je sa devojkom bio u Novom Sadu, a da se zatim našao u parku Vukov spomenik gde mu je devojka, koja se zove Teodora, uzela jaknu i udaljila se u nepoznatom pravcu. Za Teodorom je i dalje aktuelna potraga kao nestaloj osobi. Ona je iz Kostolca, a oni su se upoznali preko interneta – rekao je on.

Kako prenose mediji, Nenad se trenutno nalazi u policiji gde daje izjavu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike