Šumski požar kod Požege: Brzom intervencijom članovi Dobrovoljnog vatrogasnog društva ugasili vatrenu stihiju (FOTO)

12.05.2021

12:21

0

Autor: J.B.O.

Zahvaljujući njihovoj dobroj organizaciji, za samo nekoliko minuta nakon otkrivanja požara, započela je intervencija gašenja

Šumski požar kod Požege: Brzom intervencijom članovi Dobrovoljnog vatrogasnog društva ugasili vatrenu stihiju (FOTO)
Copyright RINA

U selu Tometino Polje kod Požege rano jutros došlo je do šumskog požara koji je lokalizovan i ugašen brzom intervencijom vatrogasaca iz ovog sela, a koji su članovi Dobrovoljnog vatrogasnog društva.

Zahvaljujući njihovoj dobroj organizaciji, za samo nekoliko minuta nakon otkrivanja požara, započela je intervencija gašenja.

RINA

– O požaru su obavešteni vatrogasci požeške vatrogasne jedinice, ali zbog udaljenosti od mesta požara mi smo pristupili intervenciji i požar je lokalizovan i ugašen bez angažovanja jedinice iz Požege – rekao je Zoran Đukić iz DVD Tometino polje.

RINA

Zahvaljujući pravovremenoj intervenciji, sprečeno je širenje požara na veći šumski kompleks u neposrednoj blizini pa je tako izbegnuta i znatno veća šteta.

RINA

Pročitajte još:

I ovaj put se pokazalo da je formiranje Dobrovoljnog vatrogasnog društva u Tometinom polju izuzetno koristan potez, njegovi članovi apeluju na sve građane da budu pažljivi, jer nam tek dolazi leto i toplije vreme kada će gašenje požara biti znatno teže.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

TAGOVI:

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike