Radovi na putu: Menja se režim saobraćaja na više deonica širom Srbije

29.05.2021

13:25

0

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila - saopštili su Putevi Srbije

Radovi na putu: Menja se režim saobraćaja na više deonica širom Srbije
Copyright Pixabay

Na auto-putu E-75, od Zmaja do Mostarske petlje u oba smera, sutra od pet do 15 časova izvodiće se radovi na košenju, grabuljanju, sadnji i orezivanju šiblja, utovar i odvoz, postavljanje saksija.

Radovi će se izvoditi u srednjem pojasu sa pomeranjima.

U toku izvođenja radova, za saobraćaj će biti zatvorena preticajna saobraćajna traka, a saobraćaj će se odvijati slobodnim trakama, saopštili su “Putevi Srbije”.

Na auto-putu E-70, u zoni petlje Sremska Mitrovica, od sutra počinju radovi na pojačanom održavanju. U toku izvođenja radova, saobraćaj će se odvijati u preticajnoj traci, na levom kolovozu auto-puta, u smeru Beograd – Šid.

Pixabay

Na putu od HE Ðerdap – Kladovo, do 17. juna od sedam do 17 časova izvodiće se radovi na rehabilitaciji, uz naizmenično propuštanje vozila, uz semaforsku signalizaciju.

Beranovac-Goč, naseljeno mesto Jovac, 31. maja od sedam do 19 časova obustava saobraćaja zbog asfaltiranja. Alternativni putni pravac deonica Vrnjačka Banja – Goč.

Pročitajte još:

Stepojevac-Lazarevac (Ibarska magistrala), leva traka, u smeru Beograd-Čačak, do 8. juna od sedam do 17 časova izvodiće se radovi na kolovoznoj konstrukciji, uz naizmenično propuštanje vozila iz oba smera, uz semaforsku signalizaciju.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike