Nikad veće interesovanje: Drinska regata u Bajinu Baštu dovodi preko 100.000 posetilaca

13.07.2021

08:55

0

Na vodi se očekuje 10.000 čamaca

Nikad veće interesovanje: Drinska regata u Bajinu Baštu dovodi preko 100.000 posetilaca
Copyright RINA

Na reci Drini sve je spremno za najmasovniju manifestaciju na vodi. Drinska regata zakazana je za period od 14. do 18. jula u Bajinoj Bašti, a godina pauze uslovila je nikad veće interesovanje posetilaca, stoga su skoro svi smeštajni kapaciteti već sada popunjeni i u opštini na krajnjem zapadu Srbije za pet dana očekuje se preko 100.000 gostiju.

– Ljudi su se zaželeli Drinske regate, jer to nije samo manifestacija, već događaj sa kog se nose najlepše uspomene. Posetioci će kao i obično stići iz svih delova zemlje, ali i iz susednih država tako da na reci tokom velikog spusta koji je zakazan za subotu, očekujemo preko 10.000 čamaca. Kao i obično, sve mere vezane za bezbednost učesnika i svih posetilaca biće maksimalno sprovođene. Nadamo se gostima i iz inostranstva uprkos pandemiji – izjavio je Siniša Spasojević iz TO “Tara-Drina”.

Pročitajte još

Većem broju gostiju svakako je doprinelo i znatno povećanje smeštajnih kapaciteta u Bajinoj Bašti.

RINA

– Cene smeštaja su ostale iste kao i prošle godine, u zavisnosti od lokacije i vrste apartmana zavisi i količina novca koju morate da izdvojite, ali svakako pristupačna je za svaki džep. Cene smeštaja za Regatu se kreću u rasponu od 800 do 4.800 dinara po osobi za dan, u zavisnosti od prethodno pomenutih faktora. Sve informacije se mogu se mogu dobiti kontaktiranjem Turističkog info-centra u Bajinoj Bašti – kaže Spasojević.

Pročitajte još

Organizatori su i ove godine pripremili bogate sadržaje u sklopu manifestacije, a vrhunac žurke svakako će biti koncerti najvećih zvezda iz Srbije i regiona. U petak veče će nastup održati Dženan Lončarević i Aco Pejović, a dan kasnije Đorđe David i Toni Cetinski.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike