Građani sabiraju štetu, a radnici javnih preduzeća rade bez predaha: Ovo je stanje u Novom Pazaru nakon groznih poplava

23.05.2024

20:00

0

Još uvek se čiste uništeni putevi na terotoriji Novog Pazara, a pojedini su bili poptuno neprohodni

Građani sabiraju štetu, a radnici javnih preduzeća rade bez predaha: Ovo je stanje u Novom Pazaru nakon groznih poplava
Sanira se šteta od poplava u Novom Pzaru - Copyright RINA

Nakon olujnog nevremena koje je pogodilo Novi Pazar situacija se u ovom gradu polako vraća u normalu, a stanovnici sabiraju štetu. Još uvek se čiste uništeni putevi na terotoriji Novog Pazara, a pojedini su bili poptuno neprohodni. Radnici JP za uređivanje građevinskog zemljišta, njihova mehanizacija I privrednih subjekata od posebnog značaja angažovani su na više lokacija.

RINA
 

- Radnici su angažovani na čišćenju korita Trnavice na više lokacija. Put u Ulici Narodnog fronta je bio u potpunom prekidu. Kiša i grad odneli su i makadamski put u Paralovu u dužini od 1.000 metara. Radnici su ovaj put sanirali i poravnjali - rekao je za RINU Dzenan Nurović iz JP za uredjenje gradjevinskog zemljista.

RINA
 

Radili su i u Barakovcima, koji vodi prema Varevu, a u toku je sanacija puta Paralovo-Mašovići koji je uništen u dužini od 1500 metara ,a odvodne cevi su bili zapušeni, pa je radi na njihovom čišćenju.

U naselju Varevo radilo se danas na sanaciji više putnih pravaca, na dve lokacije u Ulici Narodnog fronta, na putu Trnava – Mava, pravac Trnava – Kleča, u Lukocrijevu, putni pravac Sebečevo – Gradina, u više krakova u Selakovcu, Jusufpotoku, Izbicama, Šestovu, Bajevici, Paralovu, Osoju I Leči.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/RINA

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike