Kradu i na Veliki petak! Sraman snimak iz novosadske prodavnice: Jedan zapričava radnicu dok drugi krade iz kase (VIDEO)

03.05.2024

23:05

0

Na snimku se može videti kako dva momka ulaze u prodavnicu i šunjaju se okolo, očigledno tražeći novac

Kradu i na Veliki petak! Sraman snimak iz novosadske prodavnice: Jedan zapričava radnicu dok drugi krade iz kase (VIDEO)
Lopovi u novosadskoj prodavnici - Copyright preentscreen/Instagram/serbialive_novisad

Ni Veliki petak nije sprečio lopove, a jedan snimak koji kruži društvenim mrežama to potvrđuje.

Na Instagram stranici serbialive_novisad objavljen je snimak kako dva momka udruženim snagama učestvuju u krađi u jednoj prehrambenoj prodavnici u Novom Sadu.

Na snimku se može videti kako dva momka ulaze u prodavnicu i šunjaju se okolo, očigledno tražeći novac. U jednom trenutku, jedan od momaka uzima novac, dok prodavačica nailazi. Dok je jedan momak brzo pobegao, drugi se pravio nevešt, pokušavajući da sakrije svoje učešće u krađi.

 

 

"Na Veliki Petak dva momka kradu pazar iz kase u prodavnici. Jedan zapričava radnicu dok drugi krade iz kase. Ukoliko ih neko prepozna zamolili bih Vas da nam se javite u DM", napisano je u opisu videa.

Mnogi korisnici su komentarisali nemilu scenu iz prodavnice.

"Izgleda da momci nisu svesni sta je Veliki petak!! I da neće dobro proći zbog toga, ne samo zbog ovoga sto su uradili, nego generalno u životu!! Ozbiljni grešnici!!", " Lopovi nemaju radno vreme a ni praznik, rade prekovremeno i na crveno slovo, takva sorta."
 

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike