Drama u Čačku: Zapalio se strujomer u zgradi - eksplodirali i bojleri! "Sakrili smo se na terasu dok nisu došli vatrogasci" (FOTO)

14.03.2024

09:49

0

Zbog pucanja bojlera pojedini stanovi su pod vodom, pa se u njih još uvek nisu vratili građani

Drama u Čačku: Zapalio se strujomer u zgradi - eksplodirali i bojleri! "Sakrili smo se na terasu dok nisu došli vatrogasci" (FOTO)
Ilustracija - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Prava drama tokom noći odigrala se u čačanskom naselju Alvadžinica kada je izbio požar u stambenoj zgradi. Prema rečima stanara uzrok požara je strujomer koji se zapalio u prizemlju, onda je nastavilo da puca po vertikali i došlo je do eksplozije bojlera u stanovima na poslednjem spratu.

- Svi smo preplašeno izleteli iz svojih stanova, uspeli smo da se sakrijemo na jednu terasu dok nisu došli vatrogasci koji su nas evakuisali - kažu stanari zgrade.

Iza njih je besana noć, a zbog pucanja bojlera pojedini stanovi su pod vodom pa se u njih još uvek nisu vratili građani.

Brzom i efikasnom intervencijom vatrogasci su uspeli da lokalizuju požar. Na objektu je pričinjena velika materijalna šteta, ali na svu sreću nema povređenih i nastradalih lica.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike