Našla sam biološku majku, bile smo u kontaktu 11 godina, ali me je krila: Potresno svedočenje usvojene devojke!

01.03.2024

23:00

0

Nakon 30 godina pronašla je biološku majku

Našla sam biološku majku, bile smo u kontaktu 11 godina, ali me je krila: Potresno svedočenje usvojene devojke!
Copyright Freepik

Jedna devojka iz Srbije koja je majka ostavila po rođenju, podelila je potresnu priču koja je mnoge rasplakala.

Naime, nju je majka ostavila nakon porođaja i ona je data na usvajanje. Nakon 30 godina pronašla je biološku majku, ali je povredilo to što ona nije želela da bilo ko iz njenog okruženja sazna da je ona u mladosti rodila ćerku koju je ostavila.

- Šta kazete za ovu priču. Moja mama rodila me sa nepunih 18, ostavila, predomišljala se, na kraju data na usvajanje. Sa 30 je pronalazim svojom inicijativom, saznam da imam i baku, njih dve same. Tetka umrla, deda umro. 11 godina smo imale kontakt, čule se svaki dan, posećivale, ona dobila unuke, baba praunuke - napisala je ona na društvenim mrežama u grupi "Usvojena deca, deca iz SFRJ".

Printscreen
 

Kako je navela, baba je preminula, a nakon tri godine preminula je i biološka majka.

- Pričaju godinama kako ima kome će sve da ostave, nikako familiji. Nama pričaju kako će nam sve iza njih ostati. Na samrti mi predaje slavu. Ja prihvatam jer mi je čast da je slavim. Ona nažalost umire mlada od karcinoma i saznajem na kraju da iza nje ne postoji testament, ništa. Priča je naravno daleko opširnija, ali nemam snage sve da pišem. Kako dalje, kako se osećati. Kako deci da objasnim koja su sve znala od početka, celu istinu. One krile od porodice, rodbine i prijatelja da mi postojimo. Baba me preklinjala da ne potežem tu temu, da pustim, da je velika sramota šta će ljudi da misle posle toliko godina. Eto samo mi je bilo potrebno da sve napišem da makar malo pustim iz sebe - navela je ona u svojon potresnoj objavi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike