Bajka na Klisi! Novogodišnja rasveta kao iz filma "Sam u kući", vlasnik kaže: Dolaze čak iz Lazarevca da bi je fotografisali (VIDEO)

31.12.2023

22:53

0

Domaćin Miloje Đekić je istakao da su se ove godine potrudili više nego ikada, kako bi mnogima ulepšali praznike, kako svojim komšijama tako i svim Novosađanima

Bajka na Klisi! Novogodišnja rasveta kao iz filma "Sam u kući", vlasnik kaže: Dolaze čak iz Lazarevca da bi je fotografisali (VIDEO)
Kuća porodice Đekić - Copyright printscreen/nsuživo.rs

Porodica Đekić, kao i prethodne godine, mnogo ljubavi i pažnje uložila je u novogodišnju dekoraciju i rasvetu kuće na Klisi, ali su ove godine ipak premašili sva očekivanja, dok ovakav prizor podseća na najlepše kuće iz američkih božićnih filmova.

Đekići neguju božićnu tradiciju iz godine u godinu, a poklanjaju posebnu pažnju ukrašavanju sopstvenog doma do najsitnijih detalja. Ove godine zaista su oduševili sve prolaznike, a u prilog tome govore i meštani, kao i neki koji dolaze iz daleka, da vide kako kuća izgleda, a uz to i da se fotografišu.

Domaćin Miloje Đekić je istakao da su se ove godine potrudili više nego ikada, kako bi mnogima ulepšali praznike, kako svojim komšijama tako i svim Novosađanima.

– Tradicija se nastavlja kao i prošle godine, a nadamo se da ćemo i naredne godine raditi isto za naš kraj, grad Novi Sad i svu decu koja dolaze da vide našu dekoraciju. Svako veče imamo dosta posetilaca koji su oduševljeni i rado se fotografišu ispred kuće. Ovo je sve zahvaljujući mojoj porodici i sinu Peđi koji je zaslužan za ovakav izgled našeg doma – rekao je Miloje Đekić.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NS Uživo (@nsuzivo.rs)

 

Takođe, s namerom da vidi novogodišnju rasvetu Đekića, svratila je i jedna žena koja dolazi čak iz Lazarevca, a bila je ovim povodom u Novom Sadu i prethodne godine kada je ostala, kako kaže, bez reči, videvši ovu divnu kuću.

– Prošle godine kada sam došla da fotografišem kuću bilo je nestvarno, ali ove godine je još lepše. Mnogo volim Novi Sad, a mislim da je ovo jedna od lepših kuća u gradu – rekla je prolaznica za NS uživo.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike