Milan Đurić otkrio šta očekuje građane Novog Sada i turiste tokom novogodišnje noći: Doček pravoslavne Nove godine na 40 lokacija!

25.12.2023

12:39

0

"Potpuno novi koncept dočeka - proslave Nove godine, uticao je na to da Novi Sad postane deo UNESKO mreže kreativnih gradova", istakao je Đurić

Milan Đurić otkrio šta očekuje građane Novog Sada i turiste tokom novogodišnje noći: Doček pravoslavne Nove godine na 40 lokacija!
Milan Đurić - Copyright Printscreen/Instagram/milandjuric_gradonacelnik

Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić govorio je jutros za Prvu televiziju o predstojećim praznicima u Novom Sadu i istakao da očekuje veliki broj turista.

- Raznovrsan sadržaj za naše sugrađane i turiste na više mesta: na Trgu slobode gde je u toku “Novosadski Zimzolend”, y Dunavskom parku je “Ledena šuma”, a večeras u popularnoj “Kadici” na SPENS-u počinje “Novosadska novogodišnja bajka”. Centralni doček Nove godine biće organizovan u Podgrađu uz bogat muzički program i Tesla svetlosne efekte. Doček pravoslavne nove godine će biti organizovan na 40 lokacija u gradu, kao i u Kulturnim stanicama. Potpuno novi koncept Dočeka - proslave Nove godine uticao je na to da Novi Sad postane deo UNESKO mreže kreativnih gradova. Očekujem veliki broj turista u Novom Sadu i dobru zabavu - napisao je prvi čovek Grada na svom Instagram profilu.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike