24 SEDAM RUMA: Izmenjen režim saobraćaja na E-70 - zona petlje Ruma

08.05.2023

19:19

0

Korisnici auto-puta E-70 se mole za strpljenje i razumevanje tokom trajanja ovih radova i zahvaljuju na saradnji u održavanju sigurnosti na putevima

24 SEDAM RUMA: Izmenjen režim saobraćaja na E-70 - zona petlje Ruma
Copyright Opština Ruma

Korisnici auto-puta E-70 suočavaju se sa značajnim izmenama u režimu saobraćaja zbog radova na izgradnji nove petlje Ruma. Od 19 časova, 08. maja 2023. godine, doći će do potpunog zatvaranja svih ulivno-izlivnih rampi na petlji Ruma.

Kao alternativa, vozačima koji se kreću iz smera Beograd-Batrovci preporučuje se korišćenje petlje Pećinci, dok je za one koji putuju iz smera Batrovci-Beograd alternativa petlja Sremska Mitrovica. Ove promene će biti na snazi sve do završetka izgradnje novog auto-puta Ruma-Šabac.

Pored toga, zbog radova na izgradnji mosta broj 1, saobraćaj se na delu auto-puta odvija dvosmerno, koristeći voznu i zaustavnu saobraćajnu traku u smeru Beograd-Batrovci. Vozačima se savetuje da budu posebno oprezni, poštuju saobraćajne propise i prilagode brzinu uslovima na putu za svoju bezbednost i bezbednost drugih učesnika u saobraćaju.

Radovi na petlji i mostu su adekvatno obezbeđeni odgovarajućom saobraćajnom signalizacijom, kako bi se minimizirali potencijalni rizici za vozače i radnike na terenu.

Korisnici auto-puta E-70 se mole za strpljenje i razumevanje tokom trajanja ovih radova i zahvaljuju na saradnji u održavanju sigurnosti na putevima.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Opštine Ruma koja je dodelila sredstva.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike