Filmska krađa bagera: Iznajmili rentakar i šlep službu, mašina vraćena vlasniku a vozač otkrio sve detalje u policiji (FOTO)

21.12.2023

11:11

0

Sve detalje krađe otkrio je vozač šlep službe koji nije imao pojma da se radi o nezakontom otuđenju građevinske mašine

Filmska krađa bagera: Iznajmili rentakar i šlep službu, mašina vraćena vlasniku a vozač otkrio sve detalje u policiji (FOTO)
Copyright RINA

Nakon što je Srbiju obišla vest o krađi građevinske mašine u Lučanima, brzom akijom policije nestali bager pronađen je u Subotici. On je danas vraćen vlasniku Acu Arsoviću iz Požege.

- Maksimalno su se organizovali za krađu. Iznajmili su rentakar, a potom i šlep službu. Natovarili su bager i odvezli se. Osumnjičeni za krađu su radnici građevinske firme iz Mionice koji izvode radove u Bačkoj Topoli. Bager je pronađen u dvorištu kuće u kojoj je bio smešten radnik - kaže za RINU Arsović.

 

On dodaje da je sve detalje krađe otkrio vozač šlep službe koji nije imao pojma da se radi o nezakontom otuđenju građevisnke mašine.

- Oni su došli tokom noći i natovarili bager. Imali su dobar plan, ali opet, to je bager, nije igračka. Drago mi je što je policija brzo reagovala i što je mašina pronađena - ističe Arsović.

Vinovnici ovog dela biće procesuirani prema zakonu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike