24SEDAM RUMA Počeli radovi na uređenju plaže na jezeru Borkovac (FOTO)

16.12.2023

17:59

0

Autor: 24sedam

Uz veliku podršku viših nivoa vlasti, radimo na tome da od našeg Borkovca napravimo jedno od najlepših i najpopularnijih turističkih izletišta u zemlji - rekla je Aleksandra Ćirić Bošković

24SEDAM RUMA Počeli radovi na uređenju plaže na jezeru Borkovac (FOTO)
Copyright Opština Ruma

Nakon rešenja problema sa imovinsko-pravnim odnosima na plaži jezera Borkovac, stekli su se uslovi za nastavak radova.

- Ponosna sam što smo svedoci potpune transformacije ovog prostora - izjavila je predsednica Opštine Ruma Aleksandra Ćirić Bošković koja je posetila danas rumsko jezero Borkovac.

Trenutno se radi na ravnanju terena, izgradnji potpornog zida i pripreme prostora za postavljanje instalacija koje će učiniti ovu plazu pravim mestom za uzivanje. U planu je postavljanje brojnih pratećih sadrzaja, poput tuševa, javne rasvete i toaleta, kako bismo stvorili savršeno okruzenje za sve posetioce.

- Ruma je u središtu vaznih puteva, a zelimo da je učinimo i turističkim čvorištem. Uz veliku podršku viših nivoa vlasti, radimo na tome da od našeg Borkovca napravimo jedno od najlepših i najpopularnijih turističkih izletišta u zemlji - rekla je predsednica Opštine Ruma.

- Završetkom Fruškogorskog koridora, naša Ruma postaje još značajnija i u turističkom smislu. Očekujemo porast broja posetilaca i cilj nam je da im pruzimo nezaboravno iskustvo, istovremeno prikazujući bogat turistički potencijal naše opštine - istakla je predsednica Ćirić Bošković.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Opštine Ruma koja je dodelila sredstva.

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike