Učenici Ekonomske škole u Užicu ispratili u penziju profesora Radenka Markovića: "On je ovo zaslužio" (VIDEO)

19.12.2023

18:52

0

Autor: M. Vu.

Iznenađenje profesor Marković nije mogao da sakrije, te je svoje đake pozvao da dođu kod njega i zajedno isprobaju poklon

Učenici Ekonomske škole u Užicu ispratili u penziju profesora Radenka Markovića: "On je ovo zaslužio" (VIDEO)
Proslava rođendana i odlazak u penziju profesora Radenka Markovića - Copyright Instagram_hipigram_backup's profile picture hipigram's profile picture hipigramandhipigram_backup

Učenici Ekonomske škole u Užicu juče su ispratili u penziju svog razrednog starešinu profesora Radenka Markovića i ujedno proslavili njegov rođendan. Bilo je jako lepo i emotivno. Iznenađenje profesor Marković nije mogao da sakrije, te je svoje đake pozvao da dođu kod njega i zajedno isprobaju poklon.

"Duboko poštovanje prema profesoru Radenku. Jedna od ključnih karakteristika profesora Radenka je sposobnost održavanja predavanja u najvećoj tišini a nakon toga bi usledela neformalna komunikacija tokom utvrđivanja gradiva.", napisao je jedan od bivših učenika.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hipigram (@hipigram)

 

"Profesor Radenko je najbolji profesor ekonomske škole koji nam nije prenosio samo znanje već nas inspirisao da se razvijamo kao pojedinci.“, "Srećno i dugovećno, a deci svaka čast na gestu.", bili su još neki od komentara.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike