Nova dojava o bombi u Novom Pazaru! Pretnja stigla u sportsku dvoranu (VIDEO)

08.12.2023

20:11

0

Autor: M. Vu.

Policija je na licu mesta i pretražuje objakat

Nova dojava o bombi u Novom Pazaru! Pretnja stigla u sportsku dvoranu (VIDEO)
Dojave o bombama u školama: Ilustracija - Copyright RINA

U sportsku dvoranu Pendik u Novom Pazaru večeras je stigla dojava o postavljenoj bombi.

Uprava sportske dvorane Pendik primila je dojavu o postavljenoj bombi putem email adrese neposredno nakon završetka skupa Odbora naselja Lug, Sandžačke demokratske partije, na kojem je bio prisutan ministar Husein Memić.

Ova dojava je rezultirala hitnim odgovorom sigurnosnih agencija i hitnih službi. Na licu mesta, veliki broj policijskih jedinica, timova vatrogasne službe, hitne medicinske pomoći i elektrodistribucije odmah je reagovao, stvarajući intenzivnu aktivnost u tom delu Novog Pazara.

U toku je kontradiverzioni pregled dvorane kako bi se temeljito proverio prostor i identifikovala bilo kakva pretnja od eksplozivnih naprava. Specijalizirane jedinice za demontiranje eksplozivnih naprava su angažovane, koristeći sofisticiranu opremu i tehnike kako bi osigurale potpunu bezbednost prostora.

Vlasti apeluju na saradnju građana i mole ih za strpljenje tokom ovog procesa, ističući da je cilj osigurati bezbednost svih prisutnih i rešiti ovu ozbiljnu situaciju bezbedno i efikasno. Sve ove mere preduzimaju se s namerom da se očuva javna bezbednost i spreče potencijalni rizici po građane Novog Pazara.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike