Užas! Starac se usred bela dana šeta sa puškom u rukama kroz centar Niša! (VIDEO)

08.06.2023

13:05

0

Autor: Lj. S.

On je čekao zeleno svetlo na semaforu za pešake kako bi prešao Bulevar dr Zorana Đinđića, sakrivajući sve vreme oružje od prolaznika koji su stajali ispred njega

Užas! Starac se usred bela dana šeta sa puškom u rukama kroz centar Niša! (VIDEO)
Starac sa puškom u rukama - Copyright Printscreen/Instagram

Čovek sa puškom u rukama snimljen je u centru Niša dok usred dana čeka na pešačkom prelazu kod "Crvenog pevca", na raskrsnici Voždove ulice i Bulevara dr Zorana Đinđića. 

Na snimku, koji je načinio jedan od vozača iz automobila, vidi se stariji čovek sa crnim kačketom na glavi kako stoji na raskrsnici sa puškom koju pokušava da sakrije iza leđa.

On je čekao zeleno svetlo na semaforu za pešake kako bi prešao Bulevar dr Zorana Đinđića, sakrivajući sve vreme oružje od prolaznika koji su stajali ispred njega.

Budući da nije bilo nijednog uličnog incidenta u Nišu u skorije vreme, pretpostavka je da u pitanju građanin koji je pošao da u sklopu legalizacije preda oružje koje je posedovao bez zvaničnog odobrenja za držanje.

Iako je odredbama legalizacije propisano da građani mogu sami da u prostorije policije bez ikakvih posledica donesu i predaju svo nelegalno oružje i municiju, ostaje nejasno zbog čega se ovaj Nišlija rešio da to učini baš na ovako način koji je one koji su videli snimak prilično uplašio.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike