Izletele iz kaveza, pa napravile haos: Guske blokirale saobraćaj u centru Čačka, vozači morali da ih hvataju nasred ulice! (FOTO/VIDEO)

16.05.2023

10:45

0

Odjednom videla kako sva vozila staju i "pale sva četiri", rekla je Jelena Kolarević, očevidac ove neobične situacije

Izletele iz kaveza, pa napravile haos: Guske blokirale saobraćaj u centru Čačka, vozači morali da ih hvataju nasred ulice! (FOTO/VIDEO)
Copyright RINA

U glavnoj ulici u Čačku došlo je do neobične situacija, kada su prolazila vozila koje su zaustavile, ni manje ni više, nego - guske!

- Bilo je to oko osam sati uveče. Uključivala sam se sa parkinga u jednu od glavnih gradskih ulica. Samo sam odjednom videla kako sva vozila staju i "pale sva četiri". Kad sam izašla imala sam šta i da vidim. Čovek koji je išao malo ispred mene u kavezu je prevozio guske, međutim kavez se otvorio i one su jedna po jedna iskočile iz prikolice i krenule da šetaju po ulici - rekla je za RINU Jelena Kolarević, očevidac ove neobične situacije.

RINA
 

Kada su ugledali ove pernate životinje nasred puta, vozači koji su se zatekli na licu mesta odmah su pritekli u pomoć i krenuli da "hvataju" guske koliko je ko mogao i da ih vraćaju u kavez. Nije se čulo sviranje, niti negodovanje jer se čeka na prolaz već samo mnogo, mnogo smeha.

- Jedan čovek koji se našao tu rekao je "da mi je neko pričao da ću rukama po centru Čačka hvatati guske, ne bih mu verovao" i svu su prasnuli u smeh. Bilo je to zaista zanimljivih nekoliko minuta koji su pokazali da solidarnost među ljudima i dalje živi. Svi su se potrudili da pomognu vozaču kome se otvrio kavez i da spasu guske. Tako da je svakako poslata lepa poruka, da kada je potrebno tu smo jedni za druge - dodaje Jelena.

Nakon što su svi vozači pomogli, odbegle guske su vraćene u kavez, a vozač je nastavio svoj put.

Ubrzo se raščistila i saobraćajna gužva, nastala zbog nezvanih i neobičnih učesnika.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike