Bizarna scena u Vranju: U Zdravstvenoj ustanovi zamenili pokojnike, ćerka doživela šok

29.04.2023

22:31

0

Ćerka pokojnika pretpostavlja da je glavni uzrok zamene pokojnika to što tela nisu bila obeležena

Bizarna scena u Vranju: U Zdravstvenoj ustanovi zamenili pokojnike, ćerka doživela šok
Ilustracija - Copyright Profimedia

Porodica iz Vladičinog Hana doživela je pre nedelju dana tragediju kada je u Zdravstvenom centru Vranje preminuo čovek (1962), koji ima samo ćerku jedinicu, ali uz tu tragediju desilo se i nešto bizarno, što je devojci i drugim članovima porodice izazvalo dodatnu tugu i stres.

Naime, kada su stigli u Vladičin Han i otvorili sanduk, umesto lice svog oca mlada devojka je ugledala nepoznato.

- To je bio šok za sve. Pored svega što smo doživeli, morali smo da se vraćamo nazad u Vranje i ispravljamo tuđu grešku - rekla je ona.

Pre oko nedelju desilo se nešto što svakog iole normalnog čoveka natera da se zapitamo kolike razmere ljudski nemar može da dosegne, kad su tela dva pokojnika u Zdravstvenom centru iz Vranja zamenjena, piše Jugmedija.

Profimedia
 

Naime, u mrtvačnici su toga dana bila dva tela. Dok su najbliži sređivali papirologiju, iz pogrebnog preduzeća su otišli da preuzmu telo pokojnika iz Vladičinog Hana.

- Računali smo da po ličnim podacima, koje u svakoj bolnici upisuju prilikom prijema pacijenta, znaju ko je ko, pa smo mi obavili administartivne procedure, a iz pogrebnog su preuzeli leš - ispričala je sagovornica, koja je zahtevala anonimnost.

Ćerka pokojnika pretpostavlja da je glavni uzrok zamene pokojnika to što tela nisu bila obeležena, a što je propust onih kojih zaduženi za te poslove, a reč je o ljudima, iako mrtvim.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike