Ko kaže da se Tajson neće opet boriti za titulu?

22.09.2020

11:25

0

Autor: 24sedam

Trener legendanog boksera, koji se vraća u ring 28. novembra, uveren je da bi Majk i u 54. godini života pobedio najbolje teškaše sveta

Ko kaže da se Tajson neće opet boriti za titulu?
Copyright Profimedia

Polako, ali sigurno bliži se dan kada će Majk Tajson ponovo ući u ring! Njegov meč protiv Roj Džonsa juniora zakazan je za 28. novembar, a Gvozdeni Majk je već sada u tako dobroj formi da bi mogao da sruši sadašnje kraljeve superteške kategorije Tajsona Fjurija i Entonija Džošuu.

Tako makar smatra Tajsonov trener Rafael Kordeiro koji iz prve ruke, svakodnevno, sparingujući sa velikim šampionom zna koliko razorno udara čovek koji je napunio 54 godine.

– Verujem da bi Majk pobedio i Fjurija i Džošuu. Kada nešto nameri da uradi, Majk to i uradi. Ako bude želeo da se bori za šampionski pojas jednog dana, zašto da ne. Ko to kaže da je nemoguće da se to dogodi – rekao je Kordeiro za TMZ.

Čovek koji se nalazi na čelu jedne od najprestižnijih škola za borce u svetu, Kings MMA, objasnio je i kako izgledaju Tajsonovi treninzi.

– Svaki dan Majk je u ringu. Verujem da ćete tek videti šta sve može. Verovali ili ne on napreduje svakog dana. Ne izgleda kao da ima 54 godine. Ponoviću, ako jednog dana bude želeo da se bori za titulu, ko to može da spreči. A Majk ima i tehiniku i snagu velikog šampiona – objasnio je Brazilac.

Tajson je u penziju otišao 2005. godine, a kako sam priznaje trenutno trenira između šest i sedam sati dnevno.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike