Vatra progutala tri automobila u Kragujevcu: Veliki požar izbio u centru grada, na lice mesta odmah stiglo šest vatrogasaca

22.03.2023

14:14

0

Uzrok požara nije poznat javnosti, dok će pripadnici MUP-u daljom istragom utvrditi sve okolnosti

Vatra progutala tri automobila u Kragujevcu: Veliki požar izbio u centru grada, na lice mesta odmah stiglo šest vatrogasaca
Copyright RINA

Dva sata nakon ponoći, u Bulevaru kraljice Marije u Kragujevcu, došlo je do požara u kome su oštećena tri putnička vozila.

- Videli smo da dim izbija prvo iz jednog vozila a zatim se vatra proširila velikom brzinom i na ostale automobile. Plamen je počeo da guta vozila i odmah smo pozvali vatrogasce. Pričinjena je ogromna materijalna šteta i vozila više nisu u funkciji - kažu za agenciju RINA očevici ovog incidenta.

Odmah po dojavi, na lice mesta izašlo je šest pripadnika vatrogasno-spasilačke jedinice iz Kragujevca sa jednim vatrogascima vozilom, koji su brzo lokalizovali požar i sprečili širenje dalje.

Uzrok požar nije poznat javnosti, dok će pripadnici MUP-u daljom istragom utvrditi sve okolnosti koje su dovele do ovog incidenta u širem centru grada.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike