U požaru u Kikindi stradao vanbračni par? Tela neprepoznatljiva, komšije otkrivaju pakao kroz koji su prošli

22.03.2023

12:01

0

Autor: 24sedam

Tela su izgorela do neprepoznatljivosti, a komšije kažu da su gotovo sigurni da je reč o I.G. (47) i I.N. (48), jer su živeli u tom delu

U požaru u Kikindi stradao vanbračni par? Tela neprepoznatljiva, komšije otkrivaju pakao kroz koji su prošli
Copyright MUP

Jeziva nesreća koja se dogodila u Kikindi, gde je požar zahvatio porodičnu kuću, odnela je dva života, a nezvanično je reč o vanbračnim partnerima koji su živeli u dvorišnom delu objekta gde je i gorelo.

Tela su izgorela do neprepoznatljivosti i poslata u Institut za sudsku medicinu na obdukciju gde je u toku utvrđivanje identiteta, a komšije kažu da su gotovo sigurni da je reč o  I.G. (47) i I.N. (48), prenosi nezvanično Blic.

Oni su navodno postali vlasnici kuće pre tri meseca jer su sa bivšim vlasnikom, koji je preminuo, potpisali ugovor o doživotnom izdržavanju u zamenu za nekretninu.

- Vatrogasci su gasili požar oko dva sata i sprečili su da se proširi na okolne objekte. Bez obzira na to što kažu da su tela izgorela do neprepoznatljivosti, prilično smo sigurni da je reč o I.G. i I.N. dok je sa druge strane živeo podstanar koji je prošao bez povreda - ispričale su komšije.

Dosadašnji podaci ukazuju da je uzrok smrti nastao gušenjem.

Uviđaj posle nesreće su obavili pripadnici policije, a šta je izazvalo požar i o ostalim detaljima će se dalje izjašnjavati nadležne institucije, kao i nadležno Javno tužilaštvo koje je uključeno.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike