Indeksi za 176 budućih medicinara u Ćupriji

14.10.2020

11:26 >> 12:18

0

Autor: Jovana Vrećo

Indeksi za 176 budućih medicinara u Ćupriji
Copyright Printscreen/Youtube, TV Subotica

Na Akademiji vaspitno medicinskih strukovnih studija, odsek u Ćupriji, danas su svečano dodeljene studentske knjižice (indeksi), studentima prve godine osnovnih strukovnih akademskih studija.

Svečanost je upriličena u Amfiteatru odseka u Ćupriji, a indekse je dobilo 176 studenata, 70 koji su na budžetu i 106 samofinansirajućih.

– Zbog epidemiološke situacije sa korona virusom, ove godine način rada je izmenjen, nastava će se odvijati po kombinovanom sistemu – objasnila je na svečenosti direktorica odseka prof. dr Biljana Ilić.

Ona je dodala da su preduzeli sve mere zaštite od koronavirusa, a tako da nastava i funkcionisanje Akademije ne budu ugroženi.

Ilić je istakla da je veoma zadovoljna interesovanjem studenata za školovanje na odseku u Ćupriji, uz napomenu da su stigli iz gotovo svih mesta u Srbiji.

– Na nama je da ispoštujemo sve planove i programe i da na završetku studija ispratimo još jednu generaciju akademskih stručnjaka koji će svoje znanje primenjivati u zdravstvenim ustanovama Srbije i sveta – rekla je Ilić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike