Na Fruškoj gori osvanulo umetničko delo od snega – bolid Formule 1 u prirodnoj veličini (FOTO)

29.01.2023

18:20

0

Autor: M. Vu.

Autor, izvesni Relja, je napisao da je probao da napravi McLaren iz sezone 2006/7, ali je na kraju posla već bio umoran i mokar,

Na Fruškoj gori osvanulo umetničko delo od snega – bolid Formule 1 u prirodnoj veličini (FOTO)
Formula 1 od snega - Copyright Foto: Printskrin/NS uživo

Pored uživanja u sankanju i grudvanju, omiljena zanimacija je svakako pravljenje Sneška Belića, a sudeći prema fotografijama snežne skulpture koja je osvanula na obroncima Fruške gore, snežne radosti definitivno ne privlače samo one najmlađe.

Naime, na Instagram profilu „nsuživo“ objavljena je fotografija pravog bolida Formule 1 napravljenog od snega, a za ovo umetničko delo svakako su bile potrebne vešte ruke i entuzijazam, kao i velika količina utrošenog vremena.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NS Uživo (@nsuzivo.rs)

 

Na ovu snežnu skulpturu naši sugrađani su imali samo reči hvale.

„Legenda koja je ovo napravila neka se oglasi da čestitam!“, Ovaj čovek ima živaca“, „Dati mu nagradu, hvala“, „Svaka čast za kreativnost“, „Može li jedan krug…Dok nije otoplilo. Svaka čast umetniku“, „Bravo, pa ovo je neverovatno“, „Kad se tate igraju. Sjajno!“, „Prodajem formulu, k’o nova. Garancija dan-dva još! Ljubim“, pisali su oduševljeni korisnici Instagrama.

Na kraju se javio i autor, izvesni Relja, koji je napisao da je probao da napravi McLaren iz sezone 2006/7, ali je na kraju posla već bio umoran i mokar, pa je ispao „neki hibrid“, koji je improvizovao.

Hibrid ili ne, šta reći osim – svaka čast majstore, naklon do poda, jedina šteta je što će se ovo umetničko delo istopiti kada grane sunce.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike