Vozači, oprez: Radovi na deonicama nekih putnih pravaca - ovo su izmene u saobraćuju

04.10.2022

08:01

0

Najnovije informacije "Puteva Srbije"

Vozači, oprez: Radovi na deonicama nekih putnih pravaca - ovo su izmene u saobraćuju
Pixabay - Copyright Pixabay

Na auto-putu E-75, radovi na rehabilitaciji nadvožnjaka u petlji Lapovo, od danas do 1. novembra od 9 do 17 časova.

Za saobraćaj će biti zatvorene vozna i zaustavna saobraćajna traka u oba smera, kao i uključenje iz Lapova za Niš, saopštilo je JP "Putevi Srbije".

Umka, radovi na sanaciji klizišta Umka, do 10. oktobra od 7 do 17 časova, uz naizmenično propuštanje vozila. Nakon 17 časova, saobraćaj se odvija normalno.

Bajina Bašta - Perućac, radovi na sanaciji klizišta „Bušinsko polje“, do 17. oktobra od 7 do 22 časa, uz naizmenično propuštanje vozila.

Od danas do 10. oktobra tokom svetlog dela dana, radovi na obeležavanju horizontalne signalizacije na delu državnog puta I A reda broj 3, i to na deonici petlja Pećinci - petlja Dobanovci, u smeru ka Beogradu, i deonici petlja Dobanovci - petlja Ruma, u smeru ka Batrovcima.

Radovi će se izvoditi u zaustavnoj saobraćajnoj traci, a saobraćaj će se odvijati voznom i preticajnom saobraćajnom trakom.

Do 15 časova danas radovi na košenju bankine na delu državnog puta I A reda broj 2, deonica Obrenovac - Ub, u smeru ka Surčinu.

Tokom izvođenja radova za saobraćaj je zatvorena zaustavna saobraćajna traka.

Do 15 časova danas, radovi na košenju bankine na državnom putu I A reda broj 2, na deonici Ljig - Takovo, u smeru ka Surčinu.

Tokom radova za saobraćaj je zauzeta zaustavna saobraćajna traka.

Do 14. oktobra radovi na pojačanom održavanju dela državnog puta I A reda broj 1, na deonici petlja Ražanj - petlja Pojate, u smeru Niš-Beograd.

U zoni radova za saobraćaj je zatvorena leva kolovozna traka smer Niš - Beograd i saobraćaj se preusmerava na desnu kolovoznu traku na tehničkom službenom prolazu, gde se saobraćaj odvija dvosmerno u desnoj kolovoznoj traci (od km 376+182 do km 371+909), zatim se ponovnim preusmeravanjem vraća u svoj redovan tok. Omogućeno je isključenje vozila na petljki Pojate.

Na deonici Svilajnac (Lukovica) - Svilajnac i na deonici Petrovac na Mlavi (Veliko Laole) - Svilajnac (Lukovica), 9. oktobra od 8.30 do 13.30 časova, zbog održavanja atletske trke, saobraćaj će biti preusmeren na lokalne ulice u gradu.

Auto-put E-75, deonica od petlje Pojate do petlje Paraćin, do 10. oktobra radovi na pojačanom održavanju. Za saobraćaj je zatvorena kolovozna traka u smeru ka Beogradu i saobraćaj se odvija dvosmerno u suprotnoj kolovoznoj traci, ka Nišu.

Prema informacijama Uprave granične policije u 07.30 časova:

-na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 180 minuta,

-na graničnom prelazu Kelebija, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 240 minuta,

-na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 180 minuta,

-na graničnom prelazu Šid, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 180 minuta,

-na graničnom prelazu Bezdan, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 180 minuta.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike