24SEDAM VALJEVO Promocija Sabora violinista Srbije u Valjevu

27.07.2022

14:13

0

Autor: 24sedam

Građani Valjeva imali su priliku da uživaju u muziciranju vrsnih majstora kao što je Vlada Petrović, Sale Šou i Ognjen Babić

24SEDAM VALJEVO Promocija Sabora violinista Srbije u Valjevu
Promocija-Sabora-violinista-1-1024x682 - Copyright Grad Valjevo

Sinoć je na Gradskom trgu u Valjevu održana promocija Sabora violinista Srbije, koji se održava u Pranjanima 19, 20. i 21. avgusta.

Građani Valjeva imali su priliku da uživaju u muziciranju vrsnih majstora kao što je Vlada Petrović, Sale Šou i Ognjen Babić.

Gradonačelniku Valjeva Lazaru Gojkoviću i svim Valjevcima je tom prilikom uručena pozivnica za Sabor violinista, nakon čega se gradonačelnik obratio i poželeo gostima dobrodošlicu.

„Izuzetno mi je da drago da ugostimo naše prijatelje koji predstavljaju Sabor violinista Srbije, koji će se održati od 19. do 21. avgusta u Pranjanima. Verujem da će harizmatični Gvozden Nikolić i Karavan „Vesela fabrika“ koji borave danas u našem gradu, zainteresovati Valjevce da posete Sabor violinista u Pranjanima. Valjevo i Valjevci znaju da prepoznaju kvalitetnu muziku, u našem gradu godinama uspešno radi i školuje vrhunske umetnike, a posebno gudače Muzička škola „Živorad Grbić“ i ja sam siguran da će neko od tih talentovanih violinista uzeti učešće na Saboru. Mi smo dobri domaćini, pa vas zato pozivam da pre Sabora violinista posetite Valjevo i Tešnjarske večeri od 4. do 10. avgusta, pozivam sve prijatelje širom Srbije, a vama želim puno sreće i uspešan Sabor“, poručio je gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković.

Promocija u Valjevu je treći nastup jedinstvene promocije Sabora, na kojem će nastupiti oko 40 vrsnih violinista sa područja cele Srbije, ali i iz inostranstva.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Grada Valjeva koji je dodelio sredstva.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike