Preselili se iz Beograda i ispisali dečaka (14) iz škole zbog vršnjačkog nasilja: Dobijao preteće poruke, a onda usledio fizički napad

28.09.2022

09:45 >> 09:50

0

Nakon što nisu dobili pomoć ni od direktorke, ni od pedagoga škole, očajni roditelji su ispisali dete iz škole i odselili se u drugi grad, a nasilnik ostao u školi

Preselili se iz Beograda i ispisali dečaka (14) iz škole zbog vršnjačkog nasilja:  Dobijao preteće poruke, a onda usledio fizički napad
Ilustracija - Copyright Profmedia

Učenika osmog razreda osnovne škole "Drinka Pavlović" u Beogradu zbog stravičnog vrnjačkog nasilja roditelji ispisali iz škole.

Četrnaestogodišnji dečak se sa roditeljima i preselio iz rodnog grada u jedno mesto u Šumadiji zbog pretnji koje je dobijao, prenosi Telegraf.

Profmedia
 

- N.Ž. ga je u porukama, između ostalog, pitao da li bi ga oralno zadovoljio za 50 evra, a onda mu je poručio "da će ga sahraniti". Potom ga je u par navrata fizički napao, hvatajući ga za vrat. Slučaj je kulminirao 7. septembra kada je N.Ž. presreo S.D. u hodniku škole i pred gomilom dece ga svom snagom udario šakom u lice, od čega se on zateturao - priča izvor.

Slučaj je prijavljen policiji, a majka dečaka istakla je da joj je direktorka škole rekla da ne postoji sistem kojim bi mogao da se reši problem.

Nakon što nisu dobili pomoć ni od direktorke, ni od pedagoga škole, očajni roditelji su ispisali dete iz škole i odselili se u drugi grad.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Telegraf

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike