Obustava saobraćaja na pojedinim putevima u Srbiji

17.10.2020

09:14 >> 09:51

0

Obustava saobraćaja na pojedinim putevima u Srbiji
Copyright Foto: Antonio Ahel/ATAImages

JP “Putevi Srbije” saopštili su da je na putu Kneževići – Bela Zemlja – Užice (Mačkat) zbog izvođenja radova na mostu „Sušica“, na snazi potpuna obustava saobraćaja, do 21. oktobra od 8 do 14 časova.

Preporučeni alternativni putni pravac je lokalni put – obilaznica oko Mačkata.

Auto-put E -75, na petlji „Aleksinački rudnici“, do 24. oktobra radovi na zameni habajućeg sloja asfalta. U toku izvođenja radova petlja „Aleksinački rudnici“ će biti zatvorena za uključenje i isključenje sa auto-puta.

Alternativni putni pravac je petlja „Aleksinac”.

Milutinovac – Brza Palanka, danas od 7 do 16 časova, radovi na postavljanju induktivnih petlji u kolovoz. U toku izvođenja radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila, jednom saobraćajnom trakom, u dužini od 100 metara.

Auto-put E -75, između „Temerinske petlje“ i petlje „Kać, do 30.10.2020. godine, radovi na izgradnji servisnih saobraćajnica za prateće sadržaje.

Za saobraćaj zatvorena jedna od dve saobraćajne traka (smer Beograd – Novi Sad). Predmetna faza obuhvata radove na gradilištu van kolovoza auto-puta, tačnije na paralelnoj saobraćajnici, sa ulazom na gradilište. U neposrednoj zoni radova u dužini od 100 m ograničenje brzine je 40km/h.

Auto-put E -75, u zoni petlje Doljevac, do 30.10.2020. godine, radovi na izradi kolovozne konstrukcije. U zoni radova za saobraćaj je zatvorena leva kolovozna traka u smeru Vranje-Niš, a saobraćaj se odvija dvosmereno desnom kolovoznom trakom.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike