24SEDAM ŠABAC Eliksir Zorka generalni sponzor rukometnog kluba Metaloplastika

21.07.2022

16:12

0

Vrednost ovog sponzorskog ugovora je 10 miliona dinara

24SEDAM ŠABAC Eliksir Zorka generalni sponzor rukometnog kluba Metaloplastika
img_5341_resize-1024x629 - Copyright Opština Šabac

Šabačka kompanija "Eliksir Zorka" i RK "Metaloplastika" potpisali su sponzorski ugovor kojim će ova šabačka kompanija postati generalni sponzor rukometnog kluba u sezoni 2022/2023. godine. 

Vrednost ovog sponzorskog ugovora je 10 miliona dinara. 

U novu sezonu, u skladu sa ugovorom "Metaloplastika" će ući i sa novim imenom "Metaloplastika Eliksir", a tim povodom predstavljeni su i novi dresovi za rukometaše "Metaloplastike".

Gradonačelnik Šapca dr Aleksandar Pajić istakao je da mu je drago da je "Metaloplastika" dobila novog generalnog sponzora u godini kada je osvojila Kup Srbije, dobila novog trenera, Vladana Matića i kada su ključevi Hale sportova "Zorka", mesta uspeha šabačkog rukometa, prvi put u vlasništvu grada.

- Dva šabačka brenda, RK "Metaloplastika" i kompanija za proizvodnju mineralnih đubriva "Eliksir Zorka", zajedno sa Gradom Šapcem našli su se na istom zadatku, a to je povratak šabačkih rukometnih vanzemaljaca u sam vrh domaćeg i regionalnog rukometa, na mesto koje im i pripada. Grad Šabac izdvaja preko 200 miliona dinara godišnje za razvoj sporta u našem gradu. Udruženim snagama, sa jednom od najboljih srpskih kompanija, koja je pritom šabačka, siguran sam da idemo u dobrom smeru koji će vratiti šabački rukomet na staze stare slave. Od Šapca stvaramo Grad budućnosti - istakao je gradonačelnik Pajić.

Slogan saradnje RK "Metaloplastika" i šabačke kompanije "Eliksir Zorka" je "Šampioni igraju dok ne pobede".

Stefan Komazec, generalni direktor kompanije "Eliksir Zorka" istakao je da je uveren da je saradnja put ka novim pobedama.

- Veliko mi je zadovoljstvo što produbljujemo saradnju sa Metaloplastikom. Zorka i Metaloplastika su istinski simboli grada Šapca. Generacije su stasavale uz Metaloplastiku, a Zorka je bila simbol industrijskog razvoja Šapca. Ono što nas danas spaja su šampionske ambicije. Ovom prilikom bih poželeo Metaloplastici uspešnu sezonu i nadam se da se vidimo na proslavi titule - rekao je Stefan Komazec.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Opštine Šabac koja je dodelila sredstva.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike