Snajka prišla svekrvi na krštenju i opalila joj šamar: Nezapamćen skandal u Priboju, marica i Hitna pomoć razvozili goste!

10.09.2022

09:35

0

Sukob se pretvorio u masovnu tuču

Snajka prišla svekrvi na krštenju i opalila joj šamar: Nezapamćen skandal u Priboju, marica i Hitna pomoć razvozili goste!
svadja restoran hitna policija žene 1 - Copyright Profimedia/Pixabay

Proslava upriličena povodom krštenja u jednom pribojskom restoranu poretvorila se u pravu dramu koja se već danima prepričava u opštini na Limu, jer kako kažu, nikad se nije desilo nešto slično.

Da nešto nije u redu videlo se kada je otac deteta koje se krstilo krenuo da napusti slavlje, a onda je sve kulminiralo kada je njegova žena, preciznije snajka porodice napala svekrvu.

- Tu su međuljdski odnosi očigledno odavno narušeni. Snajka je prišla do svekrve iz sve snage joj lupila šamar i polila vinom. Svi gosti su ostali, pa malo je reći, zatečeni prizorom koji su videli. Nakon toga se vratio sin i stao na stranu svoje žene, takođe napao majku- prepričavaju Pribojci.

Nakon što je snajka napala svekrvu, na veselju je nastao pravi karambol i više se nije znalo ko koga tuče. Na lice mesta odmah su došli pripadnici policije i ekipe Hitne pomoći.

- Dve marice su razvozile razjarene goste. Najgore je prošao snajkin ujak kom je razbijen nos, a jedna gošća morala je čak i da prenoći u bolnici zbog zadobijenih povredna jer je u čitavoj toj gužvi pala niz stepenice i slupala se- kaže izvor upućen u situaciju.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike