Oglasio se restoran u Mionici posle tuče obezbeđenja i svatova: Batine dobila i mlada! (VIDEO)

07.09.2022

11:29

0

"Veći broj lica se uputio u hol i izazvao koškanje sa radnicima obezbeđenja"

Oglasio se restoran u Mionici posle tuče obezbeđenja i svatova: Batine dobila i mlada! (VIDEO)
profimedia-0138461044 - Copyright Profimedia

U subotu je tokom jednog svadbenog veselja došlo do nesvakidašnje tuče između svatova i pripadnika obezbeđenja tog objekta, a vinovnici tuče imaju svako svoju stranu priče. U subotu je tokom jednog svadbenog veselja došlo do nesvakidašnje tuče između svatova i pripadnika obezbeđenja tog objekta, a vinovnici tuče imaju svako svoju stranu priče.

Menadžment mioničkog „D Lux“ restorana se oglasio saopštenjem jer su, kako kažu, „suočeni sa linčom u medijima i na društvenim mrežama“.

- U kasnim popodnevnim satima na svadbenom veselju došlo je do više incidenata u pogledu nedoličnog ponašanja prema osoblju restorana i namernog oštećenja imovine većih razmera od strane određenog broja gostiju u vidu razbijanja čaša, flaša i tanjira, te lupanja stolica i barskih stolova- kaže se u njihovom saopštenju za javnost.

Podsećaju da restoran upravo u cilju izbegavanja ovakvih nemilih scena od početka svog poslovanja ima zaključen ugovor o obezbeđenju objekta sa privrednim društvom „Dekapolit“ iz Valjeva.

- U skladu sa poslovnom politikom restorana, gosti koji su vinovnici incidenta više puta su opominjani da se uzdrže od daljeg oštećenja imovine i ugrožavanja bezbednosti gostiju, ali su se na upozorenja oglušili, te su radnici obezbeđenja bili prinuđeni da ih udalje iz svečane sale u hol objekta. Revoltiran takvim postupkom, veći broj lica se uputio u hol i izazvao koškanje sa radnicima obezbeđenja koji su koristili svoja ovlašćenja srazmerno jačini napada koji su pertrpeli- objašnjava menadžment restorana „D Lux“.

Iz restorana se na kraju ovog saopštenja "zahvaljuju zakupcu Draganu D. na upućenom izvinjenju i prihvatanju svoje odgovornosti za nemili događaj shodno ugovorenim odredbama".

Tužilaštvo odlučuje o podnošenju krivičnih prijava

Nadležno tužilaštvo u Mionici danas će, na osnovu policijskog izveštaja i izjava aktera, odlučiti o eventualnom podnošenju krivičnih prijava.

Svatovi tvrde da je okidač za tuču bio potez radnika obezbeđenja, koji su iz svečane sale izveli gosta koji je razbio jednu čašu i popeo se na stolicu, da bi mu potom u toaletu udarili dva šamara, kao i njegovom prijatelju koji je došao da ga zaštiti.

Dok iz restorana tvrde da je došlo do masovnog oštećenja inventara, mladenci kažu da nije istina da su svatovi namerno lomili inventar, a i da se dogodilo "da neka čaša na veselju bude polomljena, oni su se obavezali da snose svu štetu koja nastane i da nije bilo potrebe da radnici obezbeđenja tuku sve redom, da ljudi nakon njihovih batina završe u bolnici ili sa kragnom, ako su smatrali da problem postoji onda se to moglo rešiti na civilizovan način, a ne batinanjem".

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Blic

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike