24SEDAM PANČEVO Dirljiv gest policajaca: Maloj Teodori (6), ćerki poginulog kolege, ulepšali rođendan - kupili joj trotinet i tortu! (FOTO)

02.09.2022

08:05

0

Teodorin osmeh i sreća zbog iznenađenja koje su joj priredile tatine kolege ostaće urezani u srcima svih nas - piše u objavi MUP-a na društvenoj mreži Instagram

24SEDAM PANČEVO Dirljiv gest policajaca: Maloj Teodori (6), ćerki poginulog kolege, ulepšali rođendan - kupili joj trotinet i tortu! (FOTO)
devojčica rođendan - Copyright Printscreen/Instagram/mupsrbije

Biti human, pomagati kad je potrebno, biti podrška u teškim vremenima, biti čovek, to znači biti policajac i deo velike porodice Ministarstva unutrašnjih poslova u kojoj oni brinu jedni o drugima uz puno ljubavi, poštovanja i razumevanja.

Sve ovo dokazali su policijski službenici PI u Pančevu koji su ćerki kolege, koji je nedavno stradao u saobraćajnoj nesreći, ulepšali rođendan.

 

 

Mala Teodora, ćerka tragično stradalog pripadnika MUP-a, Kostić Petra, 29. avgusta napunila je šest godina. 

- Kolege njenog preminulog tate, koji su u stalnom kontaktu sa njenom mamom, saznali su da za rođendan ona želi da dobije električni trotinet i jednorog tortu. Za kratko vreme su se organizovali i uz rotaciju policijskih automobila, pevajući rođendansku pesmu, svratili do Teodorine kuće i iznenadili je poklonom i pesmom. Sa sestrom od tetke, Dunjom, odmah je podelila radost zbog toga što policija peva pesmicu - piše u objavi MUP-a na društvenoj mreži Instagram i dodali: 

- Teodorin osmeh i sreća zbog iznenađenja koje su joj priredile tatine kolege ostaće urezani u srcima svih nas koji ne možemo a da ne budemo ponosni na velika srca pančevačkih policajaca koji nisu zaboravili Petrovu porodicu i pokazali da su uvek tu za njih.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike