24SEDAM KRALJEVO Toni Cetinski otvorio kraljevačku nedelju "Veselog spusta"

12.07.2022

08:59

0

Autor: 24sedam

Pevajući o neiscrpnoj temi na koju teško da ima onih koji ne reaguju – ljubavi, Cetinski je u Kraljevu lako dopro do srca Kraljevčana

24SEDAM KRALJEVO Toni Cetinski otvorio kraljevačku nedelju "Veselog spusta"
10 - Copyright Grad Kraljevo

„Blago onom ko te ima…“ bila je, u ponedeljak, 11. jula, pesma kojom se Toni Cetinski, u Kraljevu kakvo odavno nije bilo, oprostio od publike na Trgu srpskih ratnika koji se orio.

„Hvala ti, Bože, na ovim divnim ljudima večeras. Hvala ti na svakom danu. Blagoslovi ih, Bože…“, poručio je Cetinski nakon jednog od brojnih biseva na koji ga je vratila kraljevačka publika, koja mu je sinoć bila prateći vokal tokom celog koncerta.

Pevajući o neiscrpnoj temi na koju teško da ima onih koji ne reaguju – ljubavi, Cetinski je u Kraljevu lako dopro do srca Kraljevčana, ali i svih onih koji su se sa raznih strana slili u taj grad da uživaju u koncertu. Na kraljevačkim ulicama i na Trgu za vreme koncerta bili su i najmlađi, ali i oni znatno stariji, kao i generacije koje su se „družile“ sa Cetinskim u godinama odrastanja.

Ušavši u svet muzike još kao tinejdžer, Cetinski već dvadeset godina ljubiteljima muzike koju izvodi priređuje radosne trenutke svakom novom pesmom. Ovaj poznati muzičar, jedan od najpopularnijih u Hrvatskoj, ali i regionu, napravio je spektakl na centralnom gradskom trgu, pevajući zajedno sa publikom i stare i nove bezvremene hitove. Posetiocima je priredio i zadovoljstvo da čuju pesme Tošeta Proeskog, Akija Rahimovskog, Dina Dvornika, Olivera Dragojevića, odnosno duete koje je pevao sa njima. Mikrofon je čak podelio i sa kraljevačkim tinejdžerima…

Koncert Tonija Cetinskog je otvorio nedelju "Veselog spusta", koja se, raznim sadržajima – za svakoga po nešto - nastavlja tokom sedmice nastupom folklornih ansambala, lokalnih grupa i muzičara, di-džejeva, koncertima izvođača pop, rok i narodne muzike.


Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Grada Kraljeva koji je dodelio sredstva.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike