Slavka je preživela udar groma, ali je ostala bez sluha! I Pre neki dan kada je grunula oluja vikala sam "skloni se u ćoše" (VIDEO)

08.07.2022

11:54

0

Kuća je bila još nesređena i bez struje. To me možda i spasilo, priča ova žena

Slavka je preživela udar groma, ali je ostala bez sluha! I Pre neki dan kada je grunula oluja vikala sam "skloni se u ćoše" (VIDEO)
Ilustarcija - Copyright Pixabay

Slavka Nešić iz Zaječara u mladosti je preživela udar groma, pa joj tako ni danas nije svejedno kada zagrmi i naiđe olujno nevreme. A ovih dana grmelo je i pucalo prilično u svim delovima Srbije. 

Slavka za "Za Media" kaže da je srećna jer je cela njena porodica preživela, iako je ona sama pretrpela posledice jer joj je od tada oslabilo čulo sluha i tokom celog života koristi slušni aparat.

 Dan je bio sunčan i ništa nije slutilo da će doći dop nevremena. Slavka je tada imala 24 godine. 

- Bilo je sunce, odjednom se zadao oblak. Kuća je bila još nesređena i bez struje. To me možda i spasilo. To me je možda i spasilo. Kad je počela kiša, krenula sam ponjave da skolonim sa prozora. Kako sam otvorila vrata, samo sam osetila da mi je nešto ogrebalo uši, neku prašinu i da se moj dever kotrlja po sobi - ispričala je. 

Probudila je i supruga, na čiji je krevet, pošto je ustao, pao deo krova. Utrčala je i u sobu da uzme dete, koje je od siline udara groma palo sa kreveta.

-Vidim ljudi trče sa svih strana. Imal li koga živog? Rekli su nam da je grom udario u kuću.- seća se.

Danas nosi slušni aparat jer ne čuje nakon tog udara groma. Samo sam rekla pre neki dan kada je grunula oluja rekla svojima da se samo sklone u ćošak.

 

 

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Zamedia

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike