24SEDAM VLADIMIRCI Dobrodošli na bazene

05.07.2022

12:44

0

Autor: 24sedam

Ne treba zanemariti ni kulturološke ni sportske sadržaje tokom sezone uživanja uz brojna iznenađenja

24SEDAM VLADIMIRCI Dobrodošli na bazene
Screenshot 2022-07-05 144214 - Copyright Opština Vladimirci

Pravi hit na ovim prostorima, bazeni u Vladimircima i ovog vrelog leta goste namernike iz ove opštine ali i okolnih gradova. Lokalna samouprava opštine Vladimirci pobrinula se za osveženje i prijatne trenutke u bazenu za odrasle ali i onom manjem u kojem osveženje uz dečju graju nalaze najmlađi. Od jutra do mraka, po onoj narodnoj, veče tiskaju brojni posetioci a primamljiv podatak je da ulaznica staje samo 200 dinara.

„Naravno i ovog leta deca do 7 godina imaju besplatan ulaz, a oni do 15 godina tu pogodnost mogu koristiti tokom sedmice od ponedeljka do petka tokom kupalištne sezone. Opet po tradiciji krajem jula kreće i škola plivanja i to za uzraste od 7 do 11 godina i od 11 do 14 godina starosti. Naravno da sve ovo ne bismo mogli bez pomoći lokalne samouprave i razumevanja čelnog čoveka, predsednika Gorana Zarića“, poziva na bazene u Vladimircima Ivan Pakić direktor TO opštine koja upravlja ovim bazenima.

Ne treba zanemariti ni kulturološke ni sportske sadržaje tokom sezone uživanja uz brojna iznenađenja. A na raspolaganju su na korišćenje ležaljke i suncobrani po ceni od po 100 dinara. Pa ko voli, nek izvoli, poručuju gostoljubivi domaćini.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Opštine Vladimirci koja je dodelila sredstva.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike