Anđin otac bio je medicinski fenomen, ali njegovo srce prestalo je da kuca kad joj je bio najpotrebniji: Sa majkom Lidijom živi jako teško

25.05.2022

05:10

0

Zbog duga za struju morale da napuste dom

Anđin otac bio je medicinski fenomen, ali njegovo srce prestalo je da kuca kad joj je bio najpotrebniji: Sa majkom Lidijom živi jako teško
devojčica Topola (1) - Copyright RINA

Bobana Veličkovića nazivali su medicinskim fenomenom, jer iako je imao 40 godina, njegovo srce imalo je 80 i radilo sa svega 18 odsto snage.

I pored toga trudio se da zaradi dinar za svoju ćerkicu Anđu, ali hrabro srce prestalo je da kuca prošle godine. Njegova kćerka i supruga ostale su same i našle se u jako teškoj situaciji.

RINA
 

- Svaki dinar smo davali za lekove, koji su bili jako skupi, ali Bog je hteo da Anđi uzme oca onda kad joj je bio najpotrebniji. Krenula je u prvi razred, ali ne iz kuće u kojoj se rodila, već smo morali da se preselimo kod mojih, pošto su u našem domu isekli struju. Dug je bio oko 40.000 dinara, plaćali smo kad smo mogli i koliko smo mogli, nismo imali dovoljno novca za sve, samo par meseci nakon smrti mog supruga ostali smo u mraku - kaže Lidija Veličković.

RINA
 

Ova napaćena žena naglašava da zbog bolesti muža i malog deteta nije mogla da se zaposli, radila je u nadnici i doprinosila koliko je mogla.

Sada kad je njena devojčica krenula u školu i konačno stasala, mogla bi da se zaposli ukoliko bi posao u ovo teško vreme pronašla.

- Posle smrti supruga, preminula mi je sestra, a  pre mesec dana i majka. Mnogo tuge i bola se sakupilo u meni, ali Anđa mi daje snagu, jer kada nju vidim, shvatim da moram napred koliko god teško bilo. Ona je dobro dete, odmalena naviklo da se živi teško - zaključuje Lidija.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike