Negotinac poklanja kuću, stan i penziju - o ovom oglasu bruji Srbija: "Tražim mentalno zdravu, neinficiranu, a da voli krevet!"

26.04.2022

09:40

0

Autor: J.B.O.

Oglas je na prvu loptu primamljiv jer počinje magičnim rečima

Negotinac poklanja kuću, stan i penziju - o ovom oglasu bruji Srbija: "Tražim mentalno zdravu, neinficiranu, a da voli krevet!"
Oglas, Negotin - 1 - Copyright Printscreen/Facebook/Goran St

Društvenim mrežama kruži oglas koji je osvanuo u Negotinu. U oglasu o kojem bruji Srbija  penzioner traži punu uslugu jedne osobe. Spreman je za to da da sve što ima, ali je postavio svoje uslove.

Oglas je na prvu loptu primamljiv jer počinje magičnim rečima: "Poklanjam kuću, stan i penziju". Na ovakvu ponudu bi svako odreagovao, pa barem da vidi zašto.

U nastavku oglasa penzioner navodi da traži slobodnu osobu, koja ima od 30 do 50 godina. Dalje objašnjava zašto - za ljubav, se*s, kućnu pomoć, rađanje dece.

Kako poručuje on je raspoložen za saradnju samo sa ozbiljnim osobama.

Ima i uslove. Osoba koja se javi na oglas treba da bude obrazovana, sa najmanje srednjom školom; treba da ima do 60 kilograma.

I to nije sve, naredna stavka je vrlo važna. Tražžena osoba mora da bude "neinficirana i mentalno zdrava".

Pored toga, treba da bude i iskrena, nepušač, antialkoholičar. Kako penzioner naglašava, treba da voli krevet, kuhinju, muziku i šetnju.

U potpisu je naglasio da je hitno i da se ne šali!

Facebook/Goran St
 

Ovaj Negotiinac je ostavio svoj broj telefona, međutim neko ga je otcepio te se može videti samo pozivni 019.

Ono o ćemu verovatno penzioner nije mislio je da u celom oglasu nije posebno istakao da to mora biti baš ženska osoba, te u opisu objave stoji komentar jednog Fejsbuk korisnika koji je muškarac - moram smršati.

Ovaj oglas je izazvao buru na društvenim mrežama, te su se samo ređali komentari ispod: "Šteta, zeznu me mentalno zdravlje!"; "Mora li biti žensko?"; "Pih... imam 80 kg"; "Kaže li šta za drogu ili..."; "Ima posla ko oće da rađa"... 

Očigledno je da su se Srbi dobro zabavili čitajući oglas Negotinca, a veliko je pitanje da li se i on samo šalio ili zaista traži osobu pod jako striktnim uslovima, dok nudi sve što poseduje.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike