24SEDAM PANČEVO Asfaltiranje Vranjske ulice u Omoljici

01.12.2021

14:46

0

Autor: 24sedam

Gradska menadžerka Maja Vitman obišla je radove

24SEDAM PANČEVO Asfaltiranje Vranjske ulice u Omoljici
Pančevo ulica - Copyright Opština Pančevo

Maja Vitman, gradska menadžerka, obišla je radove na asfaltiranju Vranjske ulice u Omoljici, u sklopu javno-privatnog partnerstva i tom prilikom izjavila:

- Mi smo veoma ponosni na to šta smo do sad uradili, imajući u vidu da je kraj godine. Sve ono što smo najavili građanima da ćemo da uradimo, kako u Omoljici, tako i u drugim naseljenim mestima, ali i u samom gradu, privodimo kraju. Danas se u Omoljici radi završni sloj u ulicama Vranjskoj i Vatrogasni trg. Ono što je važno, koliko vidim u razgovoru sa građanima, jeste da su zadovoljni. Radili smo asfalt u punoj širini kolovoza koliko je to moguće u svakoj od ovih 10 ulica koje smo uradili u drugoj fazi radova. Napomenula bih da u prvoj fazi radova projektom javno-privatnog partnerstva je asfaltirano sedam ulica, što znači da je Omoljica za par meseci dobila 17 ulica, odnosno oko 4.300 m asfaltiranih puteva - rekla je gradska menadžerka.

Opština Pančevo
 

Istakla je da veruju da će sve pozitivno uticati na život Omoljčana.

- Takođe bih navela, za 15 meseci koliko je u postupku projekat javno-privatnog partnerstva, asfaltirali smo 118 ulica, računajući i današnje radove u Banatskom Novom Selu, odnosno 53 km puteva. Što se tiče radova koji su izvedeni u svim naseljenim mestima, ne računajući Banatski Brestovac, gde će se krenuti sa asfaltiranjem sutra u preostale tri ulice i u Kačarevu gde će radovi uskoro krenuti, ostali su radovi na bankinama. Planirano je da se uradi minimum pola metra sa svake strane kako bismo dobili dodatno proširenje ulica. Pored ovoga što sam napomenula, trenutno se izvode radovi na uređenju bankina u Jabuci. Glogonj je u potpunosti završen, radi se uređenje bankina u Dolovu i ostalo je da se do kraja godine završe radovi na uređenju dela ulice kod groblja u Starčevu, parkinzi u sklopu groblja i da se urade radovi u Banatskom Brestovcu na okretnici. Ulice koje sad u drugoj fazi radimo su: Prvomajska, Ive Andrića, Cerska, Dunavska, Uroša Predića, Vuka Karadžića, Radnička i Banatska. Uključujući Vranjsku i Vatrogasni trg, to je 10 ulica koje smo izveli sada u drugoj fazi radova u Omoljici - navela je Vitmanova.

Opština Pančevo
 

Odobreni projekat sufinansiran je iz budžeta opštine Pančevo. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike