Zvezda: Zlatane, izvini, primitivac će snositi posledice

19.02.2021

12:01 >> 13:12

0

Autor: D. B.

Gospodski gest kluba posle ružnog događaja

Zvezda: Zlatane, izvini, primitivac će snositi posledice
Copyright MN Press

Iz Crvene zvezde šalju izvinjenje Zlatanu Ibrahimoviću.

Meč crveno-belih u četvrtak uveče obeležio je i jedan incident. Naime, pojavio se snimak sa stadiona “Rajko Mitić” na kome se jasno čuje kako jedna osoba u kontinuitetu vređa jednog od najboljih fudbalera današnjice, koji je meč odgledao s tribina. Šveđanin poreklom ih Bosne i Hercegovine je vređan na nacionalnoj osnovi dok je slavio gol svog kluba, a takvo ponašanje neodgovornog pojedinca izazvalo je i brzu reakciju čelnih ljudi kluba sa “Marakane”.

Saopštenje crveno-belih prenosimo u celosti.

– Crvena zvezda najoštrije osuđuje uvredljive povike Zlatanu Ibrahimoviću tokom sinoćnjeg meča sa Milanom. Кao klub smo učinili sve da organizacija meča bude na nivou dva velika kluba i nećemo dozvoliti da jedan primitivni pojedinac baci mrlju na tradicionalno poznato gostoprimstvo naše zemlje i našeg naroda. Crvena zvezda će u saradnji sa nadležnim organima pronaći pomenutog pojedinca i insistirati da snosi sve posledice takvog ponašanja – tvrdi se u saopštenju beogradskog kluba.

Pročitajte još

Poseban deo saopštenja odnosi se na ličnu poruku za Ibrahimovića.

Crvena zvezda se najiskrenije izvinjava Zlatanu Ibrahimoviću zbog neprijatnosti koju je doživeo u našoj kući. Naš klub je po starim srpskim običajima oduvek bio dobar domaćin, i to je poznato u celoj Evropi i tako će ostati i ubuduće, jer nikada ovakve ispade nećemo tolerisati -naglašava se u saopštenju.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike