Želimo da prekinemo dominaciju Zvezde: Kralj za 24sedam o predstojećoj sezoni

16.07.2021

12:38 >> 14:49

0

Autor: Milan Nastić

Bivši reprezentativni golman veruje u ovaj tim crno-belih

Želimo da prekinemo dominaciju Zvezde: Kralj za 24sedam o predstojećoj sezoni
Copyright MN Press

Kordinator za sportska pitanja u Partizanu Ivica Kralj u razgovoru za 24sedam veruje da crno-beli mogu da skinu sa trona Crvenu zvezdu.

Pročitajte još

– Prvo, očekujem da će biti uzbudljiv šampionat. Mi se nadamo da možemo da budemo prvaci, kao što se i Zvezda nada da će odbraniti titulu. Naše ambicije su uvek iste, a to je kao i svake sezone da ostvarimo najbolje rezultate što možemo. Ciljevi Partizana su uvek trofeji, kad to kažem, mislim na prvenstvo u našoj zemlji i Kup Srbije, a što se tiče Evrope, da doguramo što dalje. Mnogo znači za svaki klub da se takmiči na evro-sceni – istakao je Kralj za 24sedam.

Bivši reprezentativni golman smatra da Partizan u narednih 20 dana očekuju izuzetno važni mečevi koji mogu da odrede tok sezone.

Pročitajte još

– Počinje nova sezona, nova očekivanja, uzbuđenja koja će sigurno biti u ovom šampionatu. Ovog vikenda kreće naša liga, posle toga startujemo u Ligi konferencija. U 20 dana, imamo pet ili šest utakmica koje mogu da ti odrede ceo tok sezone. Verujem da ćemo ovaj put biti mnogo uspešniji nego prethodne. Važno je da kvalitetno startuješ, kako u srpskom šampionatu, tako i u Evropi. Naravno duga je godina, da se ne vezujemo za tako kratak period, ali umnogome može da odredi dalji tok sezone. Očekujem dosta uzbuđenja, ali što je još važnije i kvalitetnu sezonu.

MN Press

Ivica Kralj očekuje da će biti još dolazaka, ali i odlazaka iz kluba.

– Prelazni rok u Evropi tek počinje, i trajaće prilično dugo. Pretpostavljam, mada nemam ingerencije što se tiče tog dela posla, da će biti  dolazaka, ali i odlazaka iz Partizana. Za nas je je specifičan, jer ranije krećemo sezonu, dok većina klubova tek počinje sa pripremama i za njih je prelazni rok tek na startu – zaključio je Kralj za 24sedam.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike