Liga nije ni počela, a Stanojević pecnuo Zvezdu: Teško je boriti se sa timom koji za 4 godine izgubi 4 utakmice (VIDEO)

15.07.2021

08:55 >> 12:49

0

U subotu protiv Proletera u Novom Sadu

Liga nije ni počela, a Stanojević pecnuo Zvezdu: Teško je boriti se sa timom koji za 4 godine izgubi 4 utakmice (VIDEO)
Copyright Aleksandar Stanojević, MN Press

Fudbaleri Partizana će u subotu odigrati prvu utakmicu u novoj sezoni u Superligi Srbije, protiv Proletera. U SC “Teleoptik” organizovano je druženje sa novinarima, a sa njima je razgovarao i šef struke Aleksandar Stanojević.

Ove sezone će biti uveden VAR, pa se svi nadaju da će biti i manje grešaka.

– Slažem sa sa kolegom Milanovićem (iz Novog Pazara prim. aut.). Ako imate čistu nameru, vama VAR i nije potreban. Ako nemate, može i da odmogne. Sve je do ljudi, jer oni kontrolišu sve te situacije. Ako bude nedoumica, sve će da bude u nekom korektnijem stanju – kazao je Stanojević, a onda bio upitan o stanju povratnika Rikarda Gomeša.

 

– Počeće, ali videćemo da li će moći celu utakmicu da odigra. Dobro izgleda. Radili smo i grupno i indiviudualno – objasnio je šef struke crno-belih, a zatim i odgovorio u kakvom su stanju igrači koji nisu bili na pripremama u Sloveniji, Sejduba Suma i Filip Holender.

Pročitajte još:

– Holender je u boljoj situaciji jer je bio u takmičarskom ritmu, a Suma neće da bude u konkurenciji.

Bilo je i priče o poziciji Danila Pantića.

– Ne bih Daču opterećivao. Vratio se u Partizan, da ne krene od početka i ne bih sada da mu stavljam teret posle dobrih priprema. Kod mene kad neko dobro radi, ja mu nađem mesto. I Nemanja Jović se oporavio i biće spreman za Proleter da igra.

Zatim je i “pecnuo” Crvenu zvezdu, rečima da rival crno-belih u borbi za titulu jedina ekipa u svetu koja za četiri godine izgubi četiri utakmice.

– U Srbiji ne smete nikada da pogrešite, ovo je jedinstveno prvenstvo u svetu gde morate da pobedite sve utakmice da biste osvojili titulu, ne smete jednu da izgubite. Niti tražim alibi, ali teško je boriti se sa ekipom koja za četiri godine izgubi četiri utakmice. Nijedna liga na svetu nema tu situaciju, da ima ekipu koja četiri godine pobeđuje u kontinuitetu.

 

Mi smo prošle sezone osvojili toliko bodova što je nekad bilo dovoljno za titulu ili bar da budemo konkurentni, a jednostavno sa tim niste konkurentni. Mi znamo, svaka utakmica nam je sada takva kakva jeste, moramo da pobedimo da bismo bili konkurentni. Videćemo, sačekaćemo da krene, ali moramo da pobeđujemo – zaključio  je Stanojević i verovatno najavio novu “buru” u našem fudbalu.

Pročitajte još:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike