Vazura najavio pojačanja i istakao: Partizan ima veliki motiv da se plasira u Ligu konferencija

16.06.2021

13:08 >> 13:09

0

Autor: Adam Štulić

Vazura najavio pojačanja i istakao: Partizan ima veliki motiv da se plasira u Ligu konferencija
Copyright MN Press

Fudbaleri Partizana u ponedeljak su počeli pripreme za nastupajuću sezonu, u kojoj ih, pored borbe na domaćem frontu, očekuje debitantsko učešće u kvalifikacijama za novoformirano UEFA takmičenje Ligu konferencija.

Izabranici Aleksandra Stanojevića, kao i preostala dva srpska predstavnika u ovom takmičenju Vojvodina i Čukarički, u sredu su dobili rivale u drugom kolu kvalifikacija, koje crno-beli počinju 22. jula na stadionu u Humskoj protiv slovačke Dunajske Strede.

-Izvukli smo najtežeg od ponuđenih protivnika u žrebu, ali apsolutno verujemo u našu ekipu, trenera Aleksandra Stanojevića, kvalitet koji posedujemo, a koji ćemo dodatmo nadgraditi pojačanjima. Zato smo optimisti i nadamo se dobrom rezultatu – rekao je posle žreba generalni direktor Partizana Miloš Vazura.

Prvi operativac kluba iz Humske, ipak, upozorava, pred start novog evropskog puta „valjka“.

– Kvalitet našeg rivala, koji je prava kolonija internacionalaca, još je jedan od dokaza da Liga konferencija ima jednak kvalitet kao i Liga Evrope. Otuda je i motiv Partizana da se nađe u grupnoj fazi veoma veliki i učinićemo sve da na kraju tako i bude – kazao je Vazura.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike