Viktoru teško pao poraz, pa otkrio da li se približava kraj karijere

09.02.2021

16:40

0

Autor: Milan Nastić

Srbin blizu konačne odluke

Viktoru teško pao poraz, pa otkrio da li se približava kraj karijere
Copyright Profimedia.rs

Srpski teniser Viktor Troicki bio je vidno utučen posle eliminacije u prvom kolu Australijan opena od Majkla Moo.

On je otkrio da mu teško pao ovaj poraz i da je znao da će ovako da ispadne, ne bi ni dolazio u Melburn i da će razmisliti u kom pravcu će da mu ide karijera.

– Mnogo mi je teško pao ovaj poraz, još kad se setim kroz šta smo sve ovde prošli. Iz ove perspektive, da sam znao kako će ovo sve da se završi, ne bih ni dolazio. Što se tiče mojih nekih budućih planova, stvarno ne znam, moram da malo razmislim o svemu. Odmoriću se nekoliko dana, pa ću videti,šta i kako dalje. Svestan sam da se približava kraj, sat polako otkucava – poručio je Troicki.

Pročitajte još

Srpski teniser se osvrnuo i na sam meč i da je bio blizu pobede, ali da je nije imao snage za završni udarac.

– U presudnim trenucima izgubio sam samopouzdanje i energiju. To je očigledno povezano sa tim što dugo nisam igrao ovakve mečeve, i bio na nekom od grend slemova. Umesto da se oslobodim, ja sam se stegao. Dozvolio sam protivniku nekoliko puta da se vrati, i na kraju me je pobedio, jer sam grešio u odlučujućim trenucima.

Viktor Troicki rekao je da Srbija ima dosta kvalitetnih igrača i da se nada će kao selektor uspeti da sa ovim momcima osvoji još dosta trofeja.

– Imamo pet igrača u prvih 100, to je veliki uspeh, a pored toga, Novak je najbolji na svetu. Zahvalan sam mu dok bude uvek imao volju da igra za Srbiju, a pored njega tu su još Lajović, Kecamonvić, Đere i Krajinović. Verujem u sve njih i da sa ovom grupom tenisera, možemo da se nadamo uspesima kao što je to bio slučaj u prošlosti – zaključio je Troicki.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike